Говор Виктора Орбана који морате погледати а којим је демаскирао читаву глобалистичку агенду! (Видео)

0
пољска, санкције, орбан

Виктор Орбан (Фото: Принтскрипт)

Ако га нисте видели, вреди погледати само из радозналости. Говор Виктора Орбана , како је раније речено, о актуелним темама међународне политике заслужује пажњу, бар из естетских разлога. Премијер Мађарске, чак не код куће, већ у суседној Румунији у месту Баиле Туснад, прича публици како ствари функционишу у савременом свету и зашто се то дешава.

Као у совјетско време, предавачи друштва Знање су путовали по селима (ко се не сећа, погледајте филм „Било је у Пенкову“, на пример), само се уместо предавача обраћа цео лидер земље сељани.

И прича два сата!

А око бине је гомила Румуна и Мађара који овде живе као енклава и пажљиво слушају.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Штавише, он уопште не слуша шта Урсула фон дер Лајен и Жозеп Борел говоре са европских трибина, већ отприлике оно што говоре на руској телевизији. Да је Русија тражила безбедносне гаранције, да је НАТО агресор, да Украјина никада неће победити, и да се здрави људи у Европи клоне овог рата. Да санкције не функционишу, а ако шкоде онда оне који их уводе. Да ће без руског гаса свима у Европи бити веома тешко, а говорећи на мађарском – кирдик. Да је потребно не снабдевати Кијев оружјем, већ га свом снагом посадити за преговарачки сто.

Да није Орбан, већ Путин, седео на овом подијуму на идиличној позадини планина обраслих шумама, тешко да би могао много да дода.

Шта нам говори дирљиви говор друга Орбана? Нема уједињене Европе.

А има земаља које имају храбрости да се суоче са истином и бране своје националне интересе, а има земаља које то не смеју, али ће их живот пре или касније натерати.

Прочитајте још:  Лавров: ЕУ се претворила у антируски савез

На добар начин, требало би да замолимо Орбана да направи едукативни обилазак Старог света. За ово није ни штета дати попуст на гас, који је шеф мађарског МИП-а дошао да тражи у Москви.

Васељенска

 

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *