Како је књаз Никола лечио педерлук!

1

Сттигне до књаза прича да се неколико синова виђенијих људи одало ружној латинској навици да “лежу човек са човеком”, те да фамилије од бруке не знају шта да чине нит у народ залазе. Размисли и нареди да те момке доведу и туре у апс.

Прочитајте још:  Пољски пророк предвидео ужасан крај света: Земља ће прогутати читаве градове, а небо ће потонути у мрак!
После три дана лежања у апсу,позове пандуре и нареди да се спреме три бурета и у њих сипе сав измет из апса а ако зафали да се чека, а ови у апсу да остану док се бурад не напуни.

У неки дан се навршила бурад….Нареди Књаз да се они несретници истерају из апсане и доведе стрељачки вод. Истерају несретнике,изађе Књаз и нареди да се свучу до гола,свукоше се. А све гледају у стрељачки вод…. Ајд сад у бурад, нареди Књаз. Шта ће, кукавци уђоше у бурад са г…а. Књаз ће стрељачком воду,нишанте у главу ових несретника, нигде више но у главу! На нишани вод, командује Књаз пали…сва троица бућ главе у оно чудо

.И тако трипу….. Нареди Књаз да их истерају из буради, па рече САД СТЕ ВИДЕЛИ КАКО ЈЕ ОНОЈ МУШКОЈ СТВАРИ У ТОМЕ ГДЕ СТЕ ЈЕ ТУРАЛИ….. Марш кући, чујем ли опет каку лудост ово џебане што страћисмо следећи пут неће у ваздух но у празне главе. Ето има лека ..има, има!

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *