ТУЧА У СНС: Песнице, разбијени телефони, псовање мајке бугарске, афера са малолетницима…

0
снс

СНС (Фото: Јутјуб)

Након што се прексиноћ догодио инцидент у просторијама месног одбора СНС на Леденој стени у Нишу, а Милош Банђур, високи локални функционер ове странке негирао је да је нанео повреде Марку Симову, члану нишког СНС, своје виђење дао је и повређени. Обојица тврде да нису криви те оптужују другог да је виновник догађаја. У њихове приче помиње се и градоначелница Ниша Драгана Сотировски.

Симов каже да је преко Вибер групе био позван на тај састанак омладине, али није присуствовао јер га како нам је објаснио, та тема није интересовала.

– Док сам стајао напољу, прошао је Банђур и уредно се јавио. Размишљао сам и одлучио да му кажем, шта сам чуо о њему. Пришао сам му и дискретно рекао, али је почео да виче и псује ми мајку бугарску. Тада сам извадио телефон и рекао му да то понови док снимам, што је он и учинио, али ми је узео телефон и разбио га – почиње своју причу повређени Симов.

Додаје да је након тога он узео Банђуров телефон и поломио га, а овај му је задао неколико удараца. На крају је Симов отишао, прво кући, затим и код лекара.

За то време, Банђур је пријавио инцидент полицији, па су обојица дали изјаве.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

На наше питање да ли ће да тужи Банђура за повреде, Симов каже да ће видети.

Током дана он је на свом Фејбук профилу написао објаву у којој је изнео низ оптужби на рачун Милоша Банђура који је био градски већник, затим заменик градоначелника, те народни посланик и сада одборник у нишкој Скупштини. Између осталог, јавно га је питао “да ли је икада имао сексуалне односе са малолетним лицима и зашто га толико мучи никад изашла афера ‘Сокобања'”, те “да ли је тачно да му је рекао да је Александар Вучић купио орден Александра Невског за 3 милиона долара а његов пријатељ Боботков носио новац” и да ли икада у његовом присуству рекао да су његове изјаве руским медијима освета Александру Вучићу “зато сто га је ставио на 158. место на листи за народне посланике” и да њему “председник не сме ниста јер зна ко стоји иза њега”.

Прочитајте још:  ГДЕ ЛИ СУ СЕ ЗАРАЗИЛИ? Маја Гојковић, Вулин и Ђурић славили уз трубаче победу напредњака, а сада објављено да имају корону (ВИДЕО)

Са друге стране Милош Банђур тврди да је Симов све измислио и да мисли да иза свега стоји градоначелница Драгана Сотировски са којом је раније имао сукобе мишљења.

– Када сам пролазио да уђем у просторије, стајао је напољу, али му се нисам јавио, јер је раније због инцидента који је направио одлучено да га избегавамо. На страначкој слави је направио хаос, претукао једну жену и поломио врата главом. Нисмо то пријавили, како не би нарушили углед странке, али је у централи сугерисано да се дистанцирамо до њега, што сам и учинио. Тај случај није пријављен полицији – каже Банђур зашто се није јавио Симову у пролазу.

Додаје да му је током састанка Симов пришао, почео да га псује и виче на њега, затим и прскао боцом са алкохолом по глави.

– Наставио је и даље са тим сценама, те ми поручио да је “она одлучила да ме политички убије и да сам ја политички мртав”, мислећи на Сотировски, јер је употребио и неке изразе које смо претходног дана Сотировски и ја разменили у порукама. Терао ме да га ударим, ударио ме у леђа пар пута и на крају ми узео телефон. То је све учинио пред свима, па изашао напоље. Вратио се одмах и тражио да му дам шифру од телефона, а како ја то нисам учинио, он га је разбио – тврди Банђур.

Када се Симов удаљио, он је позвао полицију.

– Што се тиче сада тих његових наводних сазнања и питања упућених мени, нећу да коментаришем, јер он то сада намерно преусмерава пажњу са онога што се јуче десило – прокоментарисао је Банђур оно што стоји у Симовој објави.

Прочитајте још:  Ко неће на скуп СНС-а у Београду - добија отказ

И он, на наше питање да ли ће да тужи Симова, каже да не зна и да ће сачекати тужилаштво да утврди чињенице.

Извор: Директно

БОНУС ВИДЕО:

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *