Да ли је корона генерална проба за нову економску кризу дубоке светске државе?

0

(Фото АП)

Најбољи резултат у екипном пласману је остварила – упркос конкуренцији таквих дивова као што су Кина, САД, итд. – Србија! Поред екипног пласмана, Србија је победила и у две од три појединачне дисциплине: „Председник државе“ и „Народ“, а у дисциплини „Премијер“ заузела је високо треће место.

Врло добро!

Служимо народу! (– Јел’ да?!)

Председник Србије је бриљирао: док су други председници бодрили свој народ и викали да ће се успешно изборити са овим грипом, АВ је на велика врата (а како другачије) ширио дефетизам: биће мртвих, изгубићемо најмилије итд.

Борба за прво место је била жестока, и иако је изгледало да ће победити кинески председник јер се јавно захвалио Билу Гејтсу (!) за помоћ у борби против короне, АВ је у самој завршници извео пар маестралних потеза: прво је срушио правни систем у Србији (као да га је и и било) и прогласио ванредно стање (што је морала да уради Народна скупштина), а онда је задао последњи ударац свим конкурентима када је послао војску на улице и изјавио да ће војска да пуца ако буду нападнуте болнице. Понављам, за оне који не верују својим очима/ушима: нападнуте болнице.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Нападнуте болнице: од кога, због чега?



Болнице у Србији су нападали једино Енглези, кад су их бомбардовали у Другом светском рату, и опет Енглези, када су их бомбардовали 1999. године (заједно са осталим земљама којим владају: САД, Немачком итд.).

У Другом светском рату су бомбардовали школе, 1999. су бомбардовали вртиће. Но да се вратимо међународној тактичко-показној вежби „Свет у раљама Короне 2020“.

Прочитајте још:  Вишеслав Хаџи-Тановић (1947-2021): Ово је прва вакцина која мења генску структуру човека, не знамо какве ће бити последице

У категорији „Народ“, Срби су освојили прво место далеко испред свих других. На противуставно проглашавање Ванредног стања, они су одговорили – никако. Затим, показали су да су првокласно крдо без мозга, са додуше неквалитетним саставом меса (сувише сала – али то им није одузело бодова, јер се зна да за месо немају пара, па су им главна храна пекарски производи) – али куда их год упериш, они послушно иду. И ћуте, не буне се.

Најлошији, али још увек добар резултат је освојен у категорији „Премијер“. Наиме, АБ није успела да натера пензионере да 14 дана не једу ништа. Иако је претила огромним новчаним казнама, полицијским часом и ко зна чиме свим, пензионери су – потпуно непослушно – решили да оду у радње и купе нешто хране (пуно не могу, немају чим да плате велике рачуне у продавницама). Због неуспешног тренирање строгоће према најодговорнијиим људиима Србије, Премијер је изгубио прво место.

Другог места га је коштало (ју је коштало?) што ће увођење потпуне дигиталне диктатуре трајати још три године (по његовој (њеној?) изјави цела Србија ће бити 100% под интернетом за три године). Џаба јој уговори о тоталитарном надгледању са Хуавејом…

У Западној Европи тренутно се врши огроман притисак да сви пређу на електронско банкарство, картично и плаћање паметним телефонима, јер је коришћење кеша опасно. Опасно – због Короне, наравно.



Обични смртници су поново изгубили силне паре које су улагали у акције (у САД је уобичајени начин „обезбеђивања“ за старост улагање у акције јер нема класичних пензија); велики играчи чекају да акције још падну па да их поново покупују, и тако у круг, 2008. (историја) се понавља.

Прочитајте још:  Ево за кад „филантроп“ Бил Гејтс најављује крај пандемије

НАТО је изјавио да је један од циљева бомбардовања Срба 1999. године било испитивање психолошких реакција код људи: како бомбардованих, тако и оних који су бомбардовали: политичара који ду донели одлуку о тој агресији, пилота који су бацали бомбе итд.

Ово је била нова генерална проба пре изазивања опште економске кризе која ће повући Трећи светски рат за собом, који ће опет бити разлог за коначно укидање готовине у целом свету.

Србија је, пред очима светске дубоке државе, овај тест бравурозно положила.

С друге стране, нико више не може да каже да није био упозорен: ко не буде имао парче своје земље, бунар, башту и понеку кокошку или козу, тај ће бити изгубљен.

На Светог мученика Конона Баштована 2020.



Драган Бабић / Србин.инфо

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *