Вучићу пречи албански произвођачи парадајза него српски (видео)

0

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Потпредседник Народне странке Мирослав Алексић изјавио је данас да је срамна и скандалозна изјава председника Србије да ће „мали Шенген“ омогућити произвођачима парадајза из Албаније да зараде и лакше извезу своју робу, јер је као главну корист од тог споразума навео корист албанских пољопривредника, а не српских.

„Вучић више брине како ће Албанац да прода своју робу у Србији, него где ће српски сељаци да продају свој парадајз. Он не зна да су управо албански произвођачи поврћа, па и парадајза, на тржишту Србије у последњих неколико година главна конкуренција српским сељацима, и овом изјавом је увредио српске пољопривреднике“, навео је Алексић у писаној изјави.

Алексић је истакао да је Вучић том изјавом потврдио да је циљ режима даље урушавање спрске пољопривреде и села.

Погледајте видео:

https://twitter.com/LuckyTopalovic/status/1193542700211036161?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1193542700211036161&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.srbijadanas.net%2Fvucicu-preci-albanski-proizvodjaci-paradajza-nego-srpski-video%2F

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *