Шиптарске певачице опет скрнаве српске цркве: Полугола Албана снимила развратне сцене за спот у Цркви Светог Николе! (Видео)

0

(Фото: PRINTSCREEN/YOUTUBE)

Певачица албанског порекла са швајцарским држављанством, Албана Азизи, згрозила је јавност када је обнажена снимила спот у Цркви Светог Николе у Новом Брду код Приштине.

Kрајем октобра, а поводом снимања свог новог спота, у храм је стигла Албанка рођена у Берну у Швајцарској, студира стоматологију и музику на конзерваторијуму, а одлучила је да се обнажи баш у овој православној светињи, и то након што је храм током целе године био изложен разним нападима.

Противно свим законима, без дозволе Српске православне цркве и Срба који чине већину у Новом Брду, албанске власти су новцем који је издвојила немачка амбасада из Приштине започеле радове на обнови црквеног комплекса.

Kад су их окончали, у јуну, објавили су да је реч о католичкој цркви и покушали да је присвоје, иако се недалеко одатле налази католичка црква коју је користило становништво средњовековног Новог Брда.

Певачица Азизи није чак ни затражила дозволу за снимање експлицитних сцена, већ је то учинила самоиницијативно, без икаквих питања, пред очима Срба који живе у Новом Брду. Још интересантније је да Радио-телевизија Kосова овај спорни спот емитује у ударним терминима, па се поставља питање због чега тамошња власт не реагује ако овај храм присваја.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Сличну ствар учинила је пре пет година и њена колегиница, такође Албанка, Ера Истрефи у Храму Христа Спаса у центру Приштине. Такође за потребе снимања новог спота, због чега се тада огласила и Епархија Рашко-призренска и осудила певачицу.

Информер

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *