И позиција и лажна опозиција у раљама наркомафије! Ђилас у загрљају наркодилера! (Фото)

1

(Фото: MUP Srbije)

Државни секретар у Министарству унутрашњих послова Биљана Поповић Ивковић изјавила је данас да лидери Савеза за Србију месецима нападују полицију и оспоравају њене резултате и упитала да ли су разлог сатанизације и криминализације полицијских службеника фамилијарне и кумовске везе Драгана Ðиласа и Бошка Обрадовића са Миланом Дабовићем и Младеном Новаковићем, који су ухапшени због трговине наркотицима.

Поповић Ивковић је на прес конференцији рекла да жестоки и готово свакодневни напади лидера СзС-а на полицијске службенике и припаднике МУП-а нису случајни и да се дешавају “по шаблону” када полиција заплени наркотике и ухапси наркодилере.



Она је указала на то да је Служба за борбу против организиваног криминала у септембру 2016.године на Бранковом мосту ухапсила Милана Дабовића, брата Ðиласове невенчане супруге, са 2,4 кг кокаина који, како је рекла, вреди више од стотину хиљада евра.

– У тренутку хапшења возио је аутомобил са “фалш” таблицама, а око врата имао торбицу Олимпијског комитета у којој је пронађено 2,4 кг чистог кокаина који је реткост – рекла је Поповић Ивковић и показала новинарима видео снимак Дабовићевог хапшења.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

 

Она је, такође, новинарима показала и фотографије на којима се види како Ðилас довози храну у Централни затвор где Дабовић, како је додала, служи затворску казну од шест година.

Прочитајте још:  Зашто је Србија повукла све злато из иностранства – стигле последње тоне из Берна и Лондона

Поповић Ивковић је приметила да Ðилас прети како ће укинути жандаремерију, да се залаже за смањење плата полицијаца и затварање полицијских станица и да напада српску полицију увек када се, како каже, “такне у осиње гнездо” и помену његови милиони.

Она је поставила питање и о спекулацијама, које су се, каже, појавиле у јавности последњих дана, да је Младен Новаковић Тоцило, који је недавно ухапшен у Младеновцу са 77 кг хероина, кум лидера Двери Бошка Обрадовића и упитала какве везе има Обрадовић има са њим.

– Да ли има везе то што серијал Бошка Обрадовића у Скупштини Србије о криминалним круговима у МУП-у креће од 14.новембра, дан пошто је ухапшен Тоцило – упитала је Поповић Ивковић.



Она је изнела податке да су припадници МУП-а у 2018.години запленили 11 тона различитих наркотика, а од почетка ове године скоро седам тона наркотика.

Према њеним речима, овогодишњи резултат заплене дроге већи је него збирни резултат свих заплена у 2008, 2009, 2010 и 2011.години.

Истакла је и да су резултати српске полиције запажени и у бројним међународним акцијама и издвојила две такве – са полицијама Шпаније и Велике Британије у којој је заплењено 800 кг чистог кокаина.

У акцији са Европолом и другим полицијама, како је додала, заплењена је тона кокаина, одузето два милиона евра, ухапшено 16 лица, од којих два у Србији.

Прочитајте још:  ЗОРАН ОБЈАСНИО: Без размишљања сам потрчао за мигрантом…



Информер

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “И позиција и лажна опозиција у раљама наркомафије! Ђилас у загрљају наркодилера! (Фото)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *