Естрада, курве и политичари на апанажи у Поштама Србије

2

(Фото: В. Веизовић / Васељенска ТВ)

Списак фиктивног запослених на ПОШТИ Србије је подужи и на њему се налазе и имена за које човек никада не би помислио да им је посао у јавном сектору потребан, јер гламур и сјај којим зраче са малих екрана говори супротно. Сада знамо и одакле.

Певачица Јелена Броћић, старлета Тијана Ајфон, певачице Нела Богдановић и Јасна Миленковић Јами, уз доајене српске естрде Жељка Самарџића и глумишта Бранка Kоцкицу Милићевића само су нека од имена која се налазе на платном списку ПОШТА Србије.



Списак „славних“ се ту не завршава.

Сви наведени уз рођену сестру Оливере Јовићевић – Нелу Бојовић, жену Оливериног колеге Срђана Предојевића – Мирјану, заменика председника Спрске лиге Горана Миленковића и други покрети и странчице Заветници, Српске деснице, Српске лиге, Стубови, антиваксерски покрети и њима слични су директно намирени преко банкомата званог ПОШТА Србије у власништву ПУПС-а.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Једини заједнички именитељ им је подршка Александру Вучићу. Директна путем медија у рукама режима или латентна тако што за рачун власти нападају опоненте власти или нападају оне напредњаке којима је истекао рок трајања (Јутка, Симоновић из Гроцке и слични).

Радници поште са пуним правом су у штрајку, поготово ако се зна да су плате горе наведених (топ менанџмент, тако воле да се зову) које потписује директорица Мира Петровић су у просеку око 200.000 динара. Док писмоноше имају између 32.000 до 39.000 динара.

Паметноме доста.

Информатива.рс



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Естрада, курве и политичари на апанажи у Поштама Србије

  1. За ове естрадне звезде не знам и вероатно јесте тако, али Заветника нема и ова вест је у том делу чиста лаж.

  2. Пре много година, један важан лик из Извршног већа Војводине и комунистичке партије у Војводини на путу из Руме према Новом Саду запази свог сина и његових двојицу другара како се вуку, уморни, на повратку из планинарења по Фрушкој, заустави се и повезе.Док су прелазили преко моста између Петроварадина и Новог Сада, упита где да их остави.
    – Ту, поред јавне куће, одговори син.
    – Какве јавне куће, узврати отац, згрожен.
    – Ту где ти радиш, опет ће син.
    – Срам те било, нарогуши се отац.
    – Ћале, што се љутиш, ако си ти јавни радник, кућа у којој радиш зове се јавна кућа.
    Нисам знао да је пошта јавно предузеће…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *