Рама Србе каменом, Вучић њега хлебом

0
вучић

Александар Вучић и Еди Рама (Фото Tanjug / SLZBA ZA SARADNJU SA MEDIJIMA PREDSEDNIKA SRBIJE)

Сутра ће Влада Србије, како је Вучић најавио у Тирани, да издвоји средства за обнову албанских градова погођених земљотресом. У данима након земљотреса, док су наши спасиоци вадили испод рушевина погинуле у Албанији, исти тај Еди, како га Вучић ословља као ваљда присног другара из краја, са шиптарима је спојио енергетску мрежу Космета са енергетском мрежом Албаније и то је сад један систем.

Значи, док наши ваде његове мртве, зликовачки арнаут нам забија нож у леђа.

Такође, пар дана након земљотреса, Рама се оглашава саопштењем да је Рачак велики злочин над цивилима који је починила српска војска на Космету.

И сутра ће Вучић пар милиона евра да издвоји Рами да овај подигне своје порушене градове у којима су Срби одавно тортуром потпуно асимиловани и приморани да се одрекну својих корена и не смеју да писну да се изјасне данас као Срби.

Не кажем да не треба имати емпатију за страдања обичног народа у неким непогодама, али тај народ ипак има испред себе државу и власт која никада, али никада неће бити пријатељски настројена према Србији, што су доказали овим гестовима у моментима пуне наше помоћи око вађења мртвих, те у том смислу слање макар сто, а камоли милион евра таквој непријатељској Влади је гест не државништва, него гест идиота који прелази границе емпатије и све нас и Србију чини будалама.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Марко Радуловић



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *