Теодоровић: Министре, безочно сте крали туђе, а сада тужите Универзитет! Да ли вас је бар мало стид?

3

Душан Теодоровић (Фото: Јутјуб)

Теодоровић је реаговао на Твитеру на вест да је Мали поднео жалбу Управном суду против одлуке Одбора за професионалну етику Универзитета у Београду, који је утврдио да је његова докторска дисертација плагијат.

“Господине министре, безочно сте крали туђе. Тужили сте суду Универзитет у Београду који Вас је спречио у интелектуалном лоповлуку.



– Да ли знате бар један случај у историји људске цивилизације када је суд некоме доделио докторат?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Да ли се бар мало стидите”, написао је Теодоровић на друштвеним мрежама.

Синиша Мали је 17. децембра пред Управним судом покренуо спор против одлуке Одбора за професионалну етику Универзитета у Београду.

Сенат Београдског универзитета поништио је 12. децембра диплому доктора наука Синиши Малом, на основу решења Одбора за професионалну етику УБ, којим је утврђено неакадемско понашање Малог при изради докторске дисертације.

Правда



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “Теодоровић: Министре, безочно сте крали туђе, а сада тужите Универзитет! Да ли вас је бар мало стид?

  1. Да ли је то онај Теодоровић што је тражио да се багером руши нека телевизија и што се као шеф неке “образовне” групице у некој академији наука жалио како се на УНЕЗВЕРИТЕТ на важна места угледних доцената и професора (како их зове извесни Радивоје Радић), долази рођачким везама, а одатле стижу и у његову академију.

  2. Ilija Petroviću pošto nemaš tvoju fotografiju pord imena to znači da si BOT,a ismejavaš nekoga da puno ne pišem a ti čoveče ,velikim slovima napisa UNEZVERITET iskreno rečeno ja takvu reč nikada nisam čuo . A to je isto dokay da si BOT pošto si i nepismen

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *