Теодоровић: Министре, безочно сте крали туђе, а сада тужите Универзитет! Да ли вас је бар мало стид?

3
Душан Теодоровић (Фото: Јутјуб)

Теодоровић је реаговао на Твитеру на вест да је Мали поднео жалбу Управном суду против одлуке Одбора за професионалну етику Универзитета у Београду, који је утврдио да је његова докторска дисертација плагијат.

“Господине министре, безочно сте крали туђе. Тужили сте суду Универзитет у Београду који Вас је спречио у интелектуалном лоповлуку.– Да ли знате бар један случај у историји људске цивилизације када је суд некоме доделио докторат?

– Да ли се бар мало стидите”, написао је Теодоровић на друштвеним мрежама.

Синиша Мали је 17. децембра пред Управним судом покренуо спор против одлуке Одбора за професионалну етику Универзитета у Београду.

Сенат Београдског универзитета поништио је 12. децембра диплому доктора наука Синиши Малом, на основу решења Одбора за професионалну етику УБ, којим је утврђено неакадемско понашање Малог при изради докторске дисертације.

Правда3 Коментара

  1. Да ли је то онај Теодоровић што је тражио да се багером руши нека телевизија и што се као шеф неке „образовне“ групице у некој академији наука жалио како се на УНЕЗВЕРИТЕТ на важна места угледних доцената и професора (како их зове извесни Радивоје Радић), долази рођачким везама, а одатле стижу и у његову академију.

  2. Ilija Petroviću pošto nemaš tvoju fotografiju pord imena to znači da si BOT,a ismejavaš nekoga da puno ne pišem a ti čoveče ,velikim slovima napisa UNEZVERITET iskreno rečeno ja takvu reč nikada nisam čuo . A to je isto dokay da si BOT pošto si i nepismen

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.