Јевтић признао на саслушању: Паре сам давао Зорани Михајловић и њеном мужу на руке

Мирољуб Јевтић (Фото: Принтскрипт)

На саслушању у полицији још синоћ директор ЈП Инфраструктуре Железница Србије Мирољуб Јевтић је признао кривично дело примање мита и открио још шокантнију ствар.

Јевтић је на саслушању открио:

– Мањи део пара сам задржавао за себе, а већи део давао министарки Зорани Михајловић и њеном мужу бизнисмену Владимиру Атанацковићу на руке.
Полиција је, наиме, ухапсила М. Ј. (59) в.д. директора Јавног предузећа „Инфраструктуре железнице Србије“, Д.Б. (50) члана Надзорног одбора привредног друштва „Ратко Митровић“ из Новог Сада, као и двојицу адвоката из Новог Сада З.С. (37) и В.K (47).

Директор „Инфраструктуре железнице Србије“ је, како је признао, у службеним просторијама предузећа „Инфраструктуре железнице Србије“ примио мито у износу од 10.000 евра од посредника Д. Б. као награду за коруптивне радње у поступку експропријације земљишта које се налази на траси планиране изградње брзе пруге.

Alo.rs/Republika/I.L.1 Коментар

 1. Јевтић је на саслушању открио:
  Мањи део пара сам задржавао за себе, а већи део давао министарки Зорани Михајловић и њеном мужу бизнисмену Владимиру Атанацковићу на руке.
  ++++
  Да, џукели која се јавно хвали:
  “ Potpredsednica vlade i ministarka gradjevine, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović ponovila je da ne prima platu u Vladi Srbije, ali nije naglasila na koji način se finansira. Ministarka Zorana Mihajlović već duže vreme nalazi se na udaru pojedinih medija zbog navodnog bahaćenja na državni račun. Međutim, ona negira da živi na teretu građana Srbije. – Platu ne primam u Vladi Srbije niti uzimam bilo kakve dnevnice – to je negde za ove tri godine pet miliona dinara, rekla je Mihajlović novinarima upitana da komentariše napade u medijimа “

  http://novibeogradafera2.blogspot.rs/2015/09/krije-finansijera-kako-se-finansira.html

  А колико је тог антрополошког шљама ( не само у јавној кући у Немањиној број 11 и на Андрићевом венцу ) који се сваког јутра буди и онако крмељив се пита: „ А колики је данас мој део ? „ сазнаћемо после ослобођења, и демолирања злочиначког система управника логора Србија.
  Све похапсити, одузети им сву покретну и непокретну имовину, па сместити у Забелу.
  И бацити кључ.

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.