Триванка поново изабрана за директора Службеног гласника

1

Јелена Триван (Фото: Medija centar Beograd)

Актуелна директорка “Службеног гласника”, Јелена Триван, изабрана је поново за директора овог јавног предузећа, и то за вршиоца дужности, објављено је у решењу о именовању у Службеном гласнику од 11. јануара.

Први пут је Триван на чело овог јавног предузећа изабрана 2015. године. Конкурс за новог директора расписан је у октобру прошле године.

Недавно су се у медијима појавили наводи са доказима да је плагирала докторат између осталог и текст Бошка Обрадовића, што је она покушала да оповргне.

– Одговорно тврдим да мој докторат није плагијат и да моје образовање никада није било упитно – рекла је Триван поводом текста у недељнику „Време“ у којем је, између осталог, наведено да докторат који је одбранила 2013. године на Филолошком факултету садржи најмање 15 одсто текста који је преписан без навођења извора, а да је софтвер Турнитин открио 29 одсто текста који се налази у другим изворима на српском језику.

Нова економија

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Триванка поново изабрана за директора Службеног гласника

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *