Монтенгрини тероришу Србе и СПЦ док паразитирају у 40 српских дипломатских представништава широм света?!

Вучић и Ђукановић (Фото: Бета/АП)

Мало је познато да је Република Србија 2014. године са Црном Гором потписала некакав споразум о заједничким амбасадама и ДКП који се у суштини своди на то да црногорске дипломате добијају простор у 40 српских амбсада широм света да представљају њихову земљу а све наравно о трошку српских пореских обвезника. Док тако паразитирају на српској грбачи они у свету о трошку српских пореских обвезника промовишу неоусташку политику Мила Ђукановића и остатка црногорског државног руководства који буквално у Црној Гори воде рат против Срба и Српске Православне Цркве.
Тако Србија данас финансира неоусташки режим Мила Ђукановића и помаже му да у свету шири његову антисрпску пропаганду. Ако је и од Вучића и његовог лоповско издајничког режима много је!

Захтевамо да се споразум Републике Србије и Црне Горе о заједничким ДКП из 2014. године одмах укине и да се се препусти грађанима Црне Горе и њиховом неоусташком режиму Мила Ђукановића да сами финансирају њихова дипломатска представништва и дипломатију. Доста су дуго паразитирали на српској грбачи.

Србија данас2 Коментара

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.