Монтенгрини тероришу Србе и СПЦ док паразитирају у 40 српских дипломатских представништава широм света?!

2

Вучић и Ђукановић (Фото: Бета/АП)

Мало је познато да је Република Србија 2014. године са Црном Гором потписала некакав споразум о заједничким амбасадама и ДКП који се у суштини своди на то да црногорске дипломате добијају простор у 40 српских амбсада широм света да представљају њихову земљу а све наравно о трошку српских пореских обвезника. Док тако паразитирају на српској грбачи они у свету о трошку српских пореских обвезника промовишу неоусташку политику Мила Ђукановића и остатка црногорског државног руководства који буквално у Црној Гори воде рат против Срба и Српске Православне Цркве.




Тако Србија данас финансира неоусташки режим Мила Ђукановића и помаже му да у свету шири његову антисрпску пропаганду. Ако је и од Вучића и његовог лоповско издајничког режима много је!

Захтевамо да се споразум Републике Србије и Црне Горе о заједничким ДКП из 2014. године одмах укине и да се се препусти грађанима Црне Горе и њиховом неоусташком режиму Мила Ђукановића да сами финансирају њихова дипломатска представништва и дипломатију. Доста су дуго паразитирали на српској грбачи.

Србија данас

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Монтенгрини тероришу Србе и СПЦ док паразитирају у 40 српских дипломатских представништава широм света?!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *