Ухапшени мигранти, крали по Београду: Напали жену (70) на Врачару, однели ранац из ресторана у Kнез Михаиловој

2

(Фото: Принтскрипт)

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду ухапсили су С. А.(1996) и Г. Е. (1999) алжирске држављане, због постојања основа сумње да су извршили два кривична дела крађа.

Сумња се да су они 8. јануара ове године у једној улици на Врачару, користећи непажњу оштећене седамдесетогодишње жене украли торбу са новцем, мобилним телефоном и личним документима, саопштио је МУП.



Такође, они се сумњиче да су 21. децембра 2019. године у башти једног ресторана у Kнез Михаиловој улици украли ранац са новцем и личним документима стране држављанке.

Осумњиченима је одређен притвор до 30 дана.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Танјуг



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Ухапшени мигранти, крали по Београду: Напали жену (70) на Врачару, однели ранац из ресторана у Kнез Михаиловој

  1. A tek ih je 4.700 u Srbiji, već kradu, pljačkaju, otimaju, napadaju, pale kuće, prete,… a zamislite kada ih bude, zahvaljujući “malom Šengenu” i investicijama koje ćemo dati da se osposobi za njihovo naseljavanje 50.000 napuštenih kuća, salaša, stanova,.. 2 miliona, šta će tada biti? Gde će biti oni koji mašu rešavanjem problema nataliteta Srbije tom pogubnom akcijom, nedržavotvornom i bez trunke odgovornosti do naroda i budućih pokolenja???

    1. @ Aleksandar Mihailović
      …………………šta će tada biti? Gde će biti oni koji mašu rešavanjem problema nataliteta Srbije tom pogubnom akcijom………..
      ++++
      Поштовани,
      Тај, ко решава њихова питања на рачун нас грађана ове јадне, опљачкане и окупиране отаџбине, када заврши свој погани посао за који је још маја 2008 године од крволочних убица србских грађана са својом бандом примио аванс и два пута задатке, http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=196&cl=06 биће тада са својим татом у својој држави „ republjik kosova „
      https://glassrbijeinfo.wordpress.com/aktuelno-2/sokantno-albanac-na-celu-srbije/
      А ја се молим Господу, да не дочекамо дан као Немци
      https://srbin.info/2019/01/10/islamista-na-trgu-drzao-govor-nemcima-uzecemo-vam-zemlju-i-cerke/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *