Амерички здравствени стручњаци признали да токсични састојци вакцина штете деци широм света (Видео)

Вакцина (Фото: Sputnik / Nikolay Hiznyak)

идео-запис Светске здравствене организације “Глобални самит о безбедности вакцина”, снимљен 2. децембра 2019. године, пронађен је и процурео је у јавност, откривајући шокантна признања о опасности по здравље коју представљају вакцине и њихови токсични састојци.
Неки од најважнијих момената:

Признање како катализатори вакцина повећавају ћелијску смрт и наносе штету вакцинисаним особама. За овај одломак, израз “реактогеност” означава реакције на вакцине и нуспојаве, укључујући оне за које је познато да су изразито штетне и узрокују дугорочну штету или чак смрт:

Др Стивен Еванс, професор фармакоепидемиологије – Чини ми се да катализатори умножавају имуногеност антигена којима су додати, а то им је и намера. Делује ми да умножавају реактогеност у многим случајевима и зато ми се чини да није неочекивано ако умноже стварање нуспојава које су повезане са антигеном …

Упозорења о дугорочним ефектима ађуванса вакцина:

Др Мартин Хауел Фрид – У праву сте. Kао што додајемо катализаторе, посебно неке новије катализаторе, попут АСО1, код катализатора који подстичу сапонин, видимо повећану локалну реактогеност … Главна здравствена брига коју видимо су оптужбе за дугорочне последице.Признање како Светска здравствена организација паничи због чињенице да многи лекари и медицинске сестре напокон почињу да испитују безбедности вакцина и постају свесни координираног заташкавања последица од вакцина:

ВИДЕО:

Проф. др Хеиди Ларсон, директорка Пројекта Поверење о вакцинама – Имамо врло колебљив здравствени професионални фронт који почиње да испитује вакцине и њихову безбедност. Kад професионалци на првој линији почну да испитују или не мисле да имају довољно поверења у безбедност да би могли да је уступе особи која им поставља питања. Мислим на већину наставних планова за медицинску школу, чак и наставне програме за медицинске сестре.

Такође од проф. др Хеиди Ларсон – Не можете поново да замените исту стару науку да би звучала боље ако немате науку која је релевантна за нови проблем. Стога треба много више да улажемо у науку о безбедности.

Признање да клиничка испитивања вакцина нису довољна и да су вакцине одобрене без одговарајућих безбедносних података. Такође признаје да вакцине штете деци пуно више него што штете старијим одраслим особама:

Др Мерион Грубер, директорка Kанцеларије за истраживање и испитивање вакцина за оцењивање и истраживање биологије. ФДА – И опет, као што сте споменули, клиничка испитивања пре одобрења можда неће бити довољна. То је и предметна популација којој дајете катализатор јер смо видели податке који су нам представљени где катализатор, одређени појачивач додат антигену вакцина, заправо није учинио ништа кад се примењује на одређену популацију и обично старије особе, у поређењу са давањем исте формулације млађим особама.

Упозорење о недостатку система праћења безбедности вакцина широм света:Др Соумја Сваминатан, главни научник, СЗО, педијатар – мислим да не можемо да преувеличамо чињеницу да у многим земљама заправо немамо довољно добрих система за надзор безбедности, а томе придоноси и заблуда јер нисмо у стању да људима дамо јасне одговоре на постављена питања о смрти која је наступила услед примања одређене вакцине …

Ево признања да вирусни фрагменти не делују како је обећала теорија имунизације и да су катализатори одговорни за упални одговор на вакцине. Другим речима, наука о вакцинама како је описала установа за вакцине је надрилекарство:

Др Мартин Хауел Фрид, координатор, Иницијатива за истраживање вакцина, СЗО. – Без катализатора, нећемо имати следећу генерацију вакцина. И многе вакцине које имамо, у распону од тетануса до ХПВ-а захтевају помоћне честице да би деловале. Вакцинама не додајемо помоћне честице јер то желимо.

Признање да системи праћења безбедности вакцина уопште не постоје и да су напори на изградњи таквих система тек започели:

Др Роберт Чен, научни директор, Бригхтон Цоллаборатион – ово је стварно само почетак ере великих група података где се надамо да бисте могли да започнете хармонизацију базе података за више студија. А заправо је у току иницијатива … Хелен ће можда хтети да прокоментарише то како би покушала да повеже више националних база података о безбедности вакцина како бисмо могли да почнемо да одговарамо на ове врсте питања која сте управо поставили.

Транскрип остатка видеа:

Др Дејвид Kеслоу, М.Д. – В.П., есенцијални лекови, програм развоја лекова ПАТХ Центар за иновације и приступ вакцинама (ЦВИА)

Дакле, у нашим клиничким испитивањима заправо користимо релативно мале величине узорка, а кад то учинимо, ризикујемо тиранију малог броја, што значи да вам треба само један случај Вегенер-ове гранулотозе, а ваша вакцина мора да реши Валтову, како доказујете нулту хипотезу? … И потребне су године и године да то схватимо. То је права загонетка, зар не? Добијање праве величине, бавећи се тиранијом малих бројева, осигуравајући да то стварно можете учинити. И тако мислим да су једна од ствари у које заиста треба да уложимо бољи биомаркери, боље механичко разумевање како те ствари функционишу како бисмо лакше разумели штетне догађаје док се појаве.

Др Басеј Окпозен– водитељ програма, Национални координацијски центар за рутинску имунизацијску помоћ (НЕРИЦЦ).

Поново се бавим нашом ситуацијом у Нигерији где се детету у шест недеља, десет недеља, четрнаест недеља дају различити антигени из различитих компанија, а те вакцине имају различите додатке и различите конзервансе и тако даље. Нешто ми пада на памет … постоји ли могућност да ови катализатори, конзерванси, међусобно делују унакрсним реакцијама? Да ли је икада постојала студија о могућности унакрсних реакција из прошлости чија искуства можете да поделите са нама?

(logicno.com)

https://www.brighteon.com/3dec332d-fd96-4654-a72f-55b702bd9262Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.