Југословенски престолонаследник Александар живи са дечком?! Момку Џастину посветио тетоважу, био у вези са Кустином ћерком!

0

Карађорђевићи (Фото: Јутјуб)

Док се цео свет бави тиме како и зашто је британски принц Хари са супругом Меган одлучио да напусти краљевске дужности у Уједињеном Краљевству, Курир се позабавио животима синова принца Александра Карађорђевића.

Од момента када су британски принц Хари и његова супруга Меган одлучили да напусте краљевске дужности и да одсад живе слободно, та вест не престаје да буде најважнија скоро у целом свету. Докле је у међувремену све далеко отишло, говори и податак да су медији смислили чак и назив мегзит (настао од речи Меган и излаз), под којим се објављују све информације у вези са њима двома.

Изузетак није ни Србија, јер се и овдашња јавност доста интересује о животу младог британског пара и помно се прати свака вест о њима. Ни приближно слична ситуације није када је реч о српским принчевима, Петром, Александром и Филипом Карађорђевићем, синовима принца Александра Карађорђевића, који такође имају врло занимљиве животне путеве, али се о томе мало зна. Зато смо решили да домаћу јавност детаљније упознамо са овим члановима краљевске династије, који, попут Харија, имају слободнија схватања од оних које намеће њихова племићка титула.

Филип А. Карађорђевић: Ожењен ћерком Цилета Маринковића

Принц Филип Карађорђевић је близанац принца Александра, али се потпуно разликује од њега. Досад се никада у јавности ништа лоше о њему није чуло, напротив. Филип је завршио хуманистичке науке на престижном енглеском универзитету, говори три језика, а пре две и по године оженио се девојком Даницом, ћерком сликара Милана Цилета Маринковића, с којом је у фебруару 2018. добио сина Стефана.

Прочитајте још:  Влада Србије шаље хуманитарну помоћ Kини од 15 милиона динара

– Филип је, за разлику од своја два брата, највише везан за Србију и често долази овде. У Лондону ради, тамо се и школовао, али жеља му је да с породицом једног дана дође овде да живи. Често одлази и у Шпанију код мајке, принцезе Марије де Глорије, која тамо живи већ годинама.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Петар А. Карађорђевић: Престолонаследник слободан

Најстарији син Александра Другог Карађорђевића Петар Карађорђевић тренутни је принц наследник. Рођен је у Америци 1980. године, али је већи део живота провео у Лондону, где и сада живи и бави се дизајном. Ово су званични, свима доступни подаци о Петру, али смо се ми о њему распитали и код других извора, добро упућених у дешавања на Белом двору.

– Петар је од малих ногу био посвећен уметности, што је доста утицало на његов развој. Иако одаје утицај повученог младића, заправо није такав. Зато је свима нама који га познајемо било велико изненађење када су се у таблоидима појавиле његове фотографије на којима се види како блудничи с непознатом девојком. То је, свакако, изазвало велики скандал на двору. Знам да је донедавно имао девојку, али да су раскинули. Дакле, сада је слободан – каже саговорник.

Александар А. Карађорђевић: Момку Џастину посветио тетоважу, био у вези са Кустином ћерком

О Александру А. Карађорђевићу (1982) сазнало се много више детаља. После скандалозних слика које је сам постављао на друштвене мреже, принц је наставио да живи слободним духом. Не обазире се превише на оно што се о њему пише у српским медијима. Већ неко време је у Америци, где живи са невенчаним супругом Џастином.

Прочитајте још:  Вучић после састанка са Путином: Добио сам одређене савете

– Он је заслужено добио титулу проблематичног момка. Цела Србија је била згрожена кад су се појавиле фотографије на којима се љуби с момком, пије алкохол, позира с перикама, симулира секс, гризе девојку за задњицу. Али на њега нико не може да утиче, иако је било покушаја.

Једно време је живео у Никарагви, али онда је отишао у Америку, где је отворио ресторан, па је тај бизнис пропао. Сада ради као инструктор сурфовања, веома је заљубљен у свог дечка Џастина, којем је посветио и тетоважу срца на грудима – прича саговорник.

О Александру се писало у српским медијима и док је био у вези с Дуњом Кустурицом, ћерком славног Емира Кустурице. Њихова љубав потрајала је око пола године и завршила се неславно, управо због тога што су таблоиди објавили принчеве спорне фотке, па је Кустина наследница тада решила да га остави.

Курир

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *