Уз овај чај висок крвни притисак вам неће задавати муке

(Фото: Пиксибај)

Уз овај напитак повишен крвни притисак се брзо враћа у нормалне оквире.
Уколико имате проблема да хипертензијом имамо одличну вест за вас. Само један напитак ће све параметре вратити у границе нормале уколико га конзумирате редовно.

Повишен крвни притисак је све чешћи проблем који мучи, нарочито, млађу популацију, а промене температуре све више допринсе погоршању овог стања.

Најбоље решење за решавање здравствених проблема увек је оно које не укључује лекове. У природи се налази спас за сваку нелагоду. Она је уредила и обезбедила човеку решење за сваку ситуацију, али чини се да је све мање ценимо..Тако је хибискус, а нарочито чај од ове биљке, неправедно запостављењ у снижавању крвног притиска.

Лековита својства ове биљке потичу од ензима, етеричних уља, витамина Ц и флавоноида, а да може да утиче и на снижавање крвног притиска, открила је америчка нутриционисткиња Дијана Мекејл.

Њена истраживања су открила да код људи са благо повишеним крвним притиском, а који пију три пута дневно чај од хибискуса, долази до његовог снижавања. Овај чај држи под контролом и холестерол.

Резултатима једног истраживања које је споведено на 100 испитаника су остали изненађени чак и лекари.Стил

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.