У скупштини радикалско-напредни шоу: Зорани поклонили гаћице! (Видео)

0

Седница Скупштине Србије данас је у два наврата прекинута због оптужби и увреда посланика Српске радикалне странке на рачун потпредседнице Владе Србије и министарке грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зоране Михајловић на које је она одговорила транспарентом на коме је писало “Радикалска лаж” .

Најпре су посланице СРС Вјерица Радета и Наташа Јовановић оптужиле министарку за корупцију и да је шпијун, а њихов колега Милорад Мирчић додао је и да је на изградњи путева Михајловић “коштала државу”.

Михајловић је одговорила да је реч о “радикалским лажима” и да не бира речи јер има обавезу према грађанима који су гласали за њу.



“Свака ствар коју сте изговорили је лаж, све што причате месецима о мени је лаж, моја обавеза је да кажем шта је то “, рекла је Михајловић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

https://youtu.be/EwbOPMqUqMU

На оптужбе да ће на изградњи Моравског коридора бити украдено 300 милиона евра, министарка је одговорила да не постоји ниједна понуда кинеске компаније која би тај посао могла да уради за 500 милиона евра.

Михајловић је рекла да су лажи и оптужбе да је она шпијун и позвала посланике СРС да своје тврдње пријаве и докажу у институцијама.



“Нисам лопов, немам никакве везе са тим што је директор (Железница) примио мито и тамо је где му је место”, одговорила је Михајловић на оптужбе да је ухапшени директор јавног предузећа “узимао мито за њу”.

У тренутку док када је Михајловић реагујући на оптужбе подигла транспарент на коме је писало “Радикалска лаж”, Вјерица Радета је узвратила увредама, а председавајући је прекинуо седницу и одредио паузу од 10 минута.

Прочитајте још:  МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА ДРИТАНОВУ ВЛАДУ: Кријете свјетске криминалце, а Куртију испоручујете Србе, неће моћи!

Седница је потом настављена и Радета која је имала реч поновила је оптужбе на рачун министарке , на шта је Михајловић поново подигла транспарент са поруком “Радикалска лаж”.

Тада је посланик Мирчић отпаковао женски доњи веш као поклон за министарку, мада се не зна да ли је у питању брендиран, скупоцен веш или неки са пијаце. Зарадио је опомену председавајућег Верољуба Арсића, а још две опомене зарадила је посланица СРС Ружица Николић која је и поред забране пришла министарки и донела јој “поклон”. Радикали из посланичких клупа одузели су Михајловић транспарент и поцепали га.

Након тога седница је поново прекинута, па поново настављена.



Танјуг

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *