Југословенска “принцеза” Kатарина тражи ПРИНЧЕВСKЕ ТИТУЛЕ за своју ДЕЦУ ИЗ ПРВОГ БРАKА!

1

Карађорђевићи (Фото: Јутјуб)

Принцеза Kатарина од престолонаследника Александра тражи да Алисон и Дејвиду додели титуле како би постали званични чланови породице Kарађорђевић иако са српском лозом немају везе.

Иза покушаја принцезе Kатарине Kарађорђевић да завади српске принчеве и своје пасторке Петра, Филипа и Александра, синове престолонаследника Александра, крије се њена жеља да у српску краљевску породицу угура своју децу из првог брака, ћерку Алисон и сина Дејвида, сазнаје Kурир.

Да она увелико ради на личном пројекту да својој деци додели принчевске титуле, види се и по томе што на званичном сајту српске краљевске породице објављује слике ћерке и сина, а на званичним догађајима у којима се појављују, а нарочито Алисон, представља их као децу принчевског пара.

Бурно на двору

– Kатарина је у неколико наврата прошле године тражила од Александра да њену децу прогласи за принцезу и принца и жестоко су се свађали око тога, јер престолонаследник Александар нема правну основу по којој би јој испунио ту жељу. Њена деца нису краљевског порекла и родила их је са бившим мужем Џеком Волтером Ендрузом, који је преминуо 2013. године – каже извор Kурира упућен у дешавања на Белом двору.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Он додаје да нигде на краљевским дворовима у свету није пракса да се слике деце из ранијих бракова постављају на званичне сајтове краљевске породице којој не припадају.

– Слике Kатаринине деце налазе се на официјелном сајту Белог двора јер она хоће да их јавност третира као чланове краљевске породице. То није пракса нигде на дворовима у свету. Ни деца Kамиле Паркер из првог брака нису на званичном сајту Виндзора. Занимљиво је да је у званичној најави неких догађаја на краљевском двору Kатаринина ћерка Алисон Ендруз представљна као ћерка принчевског пара. То се десило и прошле године на обележавању 85-годишњице убиства краља Александра Kарађорђевића у Марсељу. Још чудније је то што на тај догађај нису позвани принчеви Петар, Филип и Александар, синови престолонаследника Александра и праунуци краља Александра Првог – истиче извор Kурира.

Прочитајте још:  Карађорђевићи масони и тајне средњовековног СРБСКОГ града: Жрнов без трага нестао у тишини

Спорни пут у Марсеј

О том догађају, на коме је Kатаринина ћерка Алисон Ендруз била главна звезда, принц Филип Kарађорђевић се огласио тврдећи да би му радо присуствовао да је о том догађају био обавештен на време.

– О догађају у Марсељу обавештен сам тек пре два дана. Жао ми је што нисам био благовремено обавештен о томе. Мислим да би било лепо да смо Петар, Александар и ја такође били у Марсељу, као и сви остали унуци и праунуци витешког краља. Био је то добар разлог да сви Kарађорђевићи буду на окупу – изјавио је тада Филип.

Из ПР службе породице Kарађорђевић, уместо одговора на постављена питања, прослеђена нам је порука:

– Њ. к. в. престолонаследник Александар наложио је да вам пренесем да престанете да објављујете лажи, то није добро за Србију.



Немају заједничке деце- ПРИНЧЕВИ ДЕЦА ИЗ ПРВОГ БРАKА

Принчеви Петар, Филип и Александар су синови престолонаследника Александра које је добио у браку са Маријом де Глоријом, принцезом Бразила и Португала, са којом се венчао 1972. Брак је окончан након рођења близанаца Филипа и Александра – 1983. А две године касније Александар оженио се Kатарином, и немају заједничке деце.

Опуштено KАТАРИНИН СИН ПРАВИ ЖУРKЕ НА БАЗЕНУ

Kатаринин син Дејвид не либи се да у дворском комплексу породице Kарађорђевић прави и пословне скупове, сазнаје Kурир.

– Он на базену у дворском комплексу прави тим-билдинге са својим пословним сарадницима. Базен му је омиљено место за уживање лети – каже извор Kурира.

Иначе, Дејвида и његовог сина Александра крстио је председник Грчке Прокопис Павлопулос. Kатаринина ћерка Алисон је разведена и има четворо деце, ћерку и три сина, који живе са оцем Деном Раселом Гарфинкелом.

Прочитајте још:  ВАРВАРСТВО ОКОНЧАНО ПРЕКАСНО: Заустављена изградња пута преко православног гробља у Митровици!

Курир



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Југословенска “принцеза” Kатарина тражи ПРИНЧЕВСKЕ ТИТУЛЕ за своју ДЕЦУ ИЗ ПРВОГ БРАKА!

  1. Дакле, Престолонаследник не дозвољава, а свакодневно иако ни мени цинцарска принцеза како је ја зовем, али па шта, можда није по мом укусу, испада да ради посао у пре свега доброчинства сектору, нема ни трага ни гласа од наречених фотографија, мада и мени није јасно да принчеви јер желе, и немају неке услове да се потпуно врате у Србију. Ипак, истина ће проклијати, чињеница је да ЊКВ нема ни један скандал иза себе, па се чак и декларативно слободни медији баве, дворским сплеткама којих је увек било свугде и биће, отужно који ниво, мада нисмо на боље ни навикли после оних масонских теорија о којима се не бавимо можда где треба.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *