Поцепане фармерке и чарапе, неуредна коса, симтоми су ове тешке болести…

0

“Живимо у друштву у којем се груби психијатријски симптоми промовишу као пожељни”, рекла је Ирина Медведев, директорка Јавног здравља за демографску сигурност у Русији.

Психијатријски порази воде кршењу морала, а моралне дисторзије нужно повлаче са собом менталне деформације.

Према Ирини, постоје вештачка ментална инфекција народа, посебно млађе генерације, па чак и деце. Понекад се то назива: “сексуално просветљење”, понекад се предлаже нешто друго, док се не отрује мозак и док се морал сасвим не уништи.

“Обратите пажњу, непристојно се промовише стално – прљава и масна коса, поцепане чарапе, поцепане фармерке, превелики капути или јакне, кошуље погрешно закопчане…




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Психијатријске болнице знају да у историји болести постоји ставка: уредност пацијента. Ако је пацијент неуредан, то је показатељ врло тешког психијатријског поремећаја!

Када особа непресатано носи поцепане чарапе или не пере косу, то је психијатријски симптом који данас, на жалост, постоји као знак моде.”

Други квалитет човека је претерани рационализам који се данас намеће као прагматизам. То је такође знак шизофреније.

Просечна особа мисли да је шизофреник ирационалан. То није истина. Шизофренија је претерано рационална, али истовремено и неосетљива. То је “мање емоција, више прагматизма”, а идеолози нове моде данас подстичу младе управо на то, што је веома тежак симптом.

А шта психологија мисли о уништавању интимне срамоте?

Према Ирини Медведев: “Ово није само наметање разних врста перверзија, попут воајеризма (гледање ријалити ТВ емисија), већ и популаризација сексопатолошких одступања. А сексопатологија је део психопатологије.”

Али најважније у уништавању интимне срамоте је то што када младићима говоре о сигурном сексу, охрабрују их да задовоље своје сексуалне интересе, умањујући вредност породично брачних веза, које су суштина у изградњи нормалне психе. У одсуству интимне срамоте, долази до различитих и болних поремећаја психе. Ово посебно води до менталне деградације читавог друштва, пише Ецонет. ру.

Прочитајте још:  Мистерија нестанка принцезе Кејт: Жива или мртва?!



Вебтрибуне

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *