Основно занимање Ненада Чанка: ”Професионалац У СТРАНЦИ”

1
Чанак

Сепаратиста Чанак (Фото: RTS Printscreen/TwitterPrintscreen/Aleksandar Marton)

На Твитеру је објављен видео снимак ТВ емисије из 90-тих година у којој гостују Војислав Шешељ и Ненад Чанак. У једном тренутку дошло је до интересантног “открића” о занимању Ненада Чанка!

У питању је политичка емисија која се емитовала на Трећем каналу РТС а гости су, из дела који се може погледати, др Војислав Шешељ и Ненад Чанак.

На Шешељево питање “од чега живите”, Чанак летаргично одговара “живим од својих прихода…”

Чанак је затим рекао да је по професији економиста а упитан где је радио док није постао Председник Скупштине АП Војводина, Чанак одговара:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Ја сам професионалац у странци.

– Професионалац?

– …у странци! – нагласио је Чанак.



Чанак је 1990. године основао Лигу социјалдемократа Војводине. Током рата у Хрватској, Чанак је био мобилисан у ЈНА и учествовао је у бици за Вуковар. На парламентарним изборима 1997. године био је изабран за посланика у Народној скупштини Републике Србије на листи Коалиције Војводина.

Председник Скупштине АП Војводине постао је 2000. и ту функцију обављао до 2004. године. Програм “Војводина Република” промовише од 1999. године а до данас је остао у водећим круговима који подржавају сепаратистичке тежње у Србији од Косово и Метохије до Војводине.

Прочитајте још:  Највећа швајцарска странка тражи повлачење земље из Савета Европе

Да не преза од подршке не само сепаратизму већ и најужаснијим шиптарским злочинима, Чанак је сам показао када се сазнало за крематоријум у селу Клечка⇗ где су шиптарски сепаратисти спаљивали Србе. Ево шта је говорио о томе:

Треба се запитати – шта овакав човек, који се не либи да каже да је “страначки професионалац”, што суштински значи неуки лењивац без икаквог животног искуства, а другим се послом никада није бавио, још и веома инцидентна особа са израженим одликама самољубља, увек спреман не само да подржи сепаратистичке покрете већ и злочине терориста који спаљују живе људе и децу које су пре тога касапили, злостављали, масакрирали… и то на начин на који размишљају фашисти – “да ли је дете јеврејско? Јесте, у реду онда”, може да донесе српској политици чију је грбину зајахао још пре три деценије?

 

Немојте рећи – ништа! Јер извесно је да не може ништа добро да донесе али и те како много може оног другог, и већ јесте – и све то из разлога искључиво личне политичке и материјалне користи!



KM novine

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Основно занимање Ненада Чанка: ”Професионалац У СТРАНЦИ”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *