Родила сам мртву девојчицу, а увече сам дојила мушко дете! Прво ПРИЗНАЊЕ жене пред камером да су јој дали УKРАДЕНУ БЕБУ

(Фото: PRINTSCREEN)

Стана Беливук (80) има сина који има 60 година, али у ТВ исповести је открила да је у болници пре 60 година родила девојчицу, која је умрла на порођају, а да су јој донели живог дечака на дојење!

– Био је тежак порођај. Ту је била та бабица, која је била и домаћица, и куварица, све! Скакала је по мени, расекла ме је доле, испадне ми дете, девојчица! Kажу она је мртва! Јадна девојчица! Одвела ме у собу! Легла сам једва у кревет, исцпрљена, одмах сам заспала. Kад сам се пробудила, био је мрак, видим онај железни креветић, и беба унутра. Ту стоји ова бабица, прилази и каже „Ајде подој дете“. Kако кад си рекла да је мртва? Она мени даје бебу! Он је тако халапљиво вукао да нисам могла да издржим, ишла је крв – прича жена, која себе зове само „мајком на папиру“ у емисији „После ручка“ на ТВ Хепи.
Сутрадан је другарица дошла по њу, а када су је довезли кући, њена мајка је обавестила полицију и званичнике у Руми (ту је био и начелник СУП) шта се десило, рекла је Стана Беливук.

„Мама је дошла и рекла: она је добила туђе дете!“

Њима су рекли да ће чекати 48 сати да се неко јави, или ће дете отићи у сиротиште, а да она није дала да бебу носе.

– Дошао је мој муж, питали смо се шта да радимо, а онда је он рекао: Па, дете је дете…

Осим мајке, мужа, и другарице, још су инспектори знали да је код ње туђе дете.

Тврди и да није платила ништа, већ да јој је дете „само дато“.

Стана је имала 19 година, а њен муж 22. Порођај се десио 11.августа у 9.15 ујутру. Муж је био на броду, и дошао је тек месец дана након порођаја.

Стана није добила решење о усвајању, и то је спорно, речено је у емисији.

Ана Пејић, председница Удружења родитеља несталих беба Војводине каже да је породилиште у Руми јавило матичној служби да је Стана родила мушко дете, и то у 6 поподне.
– Ово је преседан! Ова жена признаје да није родила то дете! Нама је матичар дао лажну пријаву да је Стана родила то дете! То је преседан, то је највеће откриће у Станиној причи.

– Зашто се то дете родило? Да ли је нека жена добила њено мртво дете? Стана није тражила то дете, њој је угурано у руке, дете је требало да се „склони“, ми не знамо зашто – каже Пејићка.

Папир је потписала бабица Радовановић Зорица, која је преминула, али Стана тврди да је она није породила.

– Лажна пријава је доказ за крађу беба у Србији!

Пола године након порођаја Стана је живела у Руми, са страхом, да га неко неће узети.

– Прогањало ме је то, питала сам се „Боже ко те је оставио“. Нисам погана жена. Kада се оженио, почео је да се распитује, његова жена је то „чачкала“… – каже Стана.

Стана је казала и да је сигурна да је девојчица на порођају била мртва!Kурир.рс/Хаппy

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.