Стилисткиња открила детаље о ВИП проституцији: Била сам са петорицом заредом!

0

(Фото: Пиксибај)

Стилисткиња која је, према сопственом признању, три године радила као проститутка за најпознатијег естрадног макроа Михајла Максимовића испричала је током сведочења и да је највише посла имала током кошаркашког турнира фајнал-фор Евролиге, који је одржан у мају 2018. у Београду!

Подсетимо, тада су у престоници Србије гостовали најпознатији европски клубови, који су привукли велики број богатих странаца у нашу земљу.

Kад је био фајнал-фор, имале смо пуно посла, ја сам имала пет клијената заредом. Kад сам дошла кући, тело ме је болело – испричала је на саслушању девојка, која ће бити један од сведока током суђења Михајлу Максимовићу, заказаном за крај фебруара.

Осим о својим клијентима, ова девојка, како Kурир сазнаје, на саслушању је причала и о начину рада макроа Михајла и његове „фирме“. Она је објаснила да је Михајло девојкама сам проналазио клијенте и да су биле у обавези да њему дају 30 процената од зараде.

Смена је била од 19 до четири сата ујутру, али смо имале и друге активности, као што су тренинзи, одлазак код психотерапеута, тако да нисам имала приватни живот, нисам имала кад да га имам – рекла је она.
Да посао не би трпео, из стана на Миљаковцу преселила се у центар Београда, на Врачар.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Једноставно, да бих имала више посла и већу зараду, морала сам да се преселим и да будем ближе другим девојкама, како би возачи могли да функционишу, да се не губи време у вожњи, а ја сам једина живела далеко – рекла је стилисткиња и наставила:

Прочитајте још:  Хрватски медији: Украјина је клондајк проституције

Уложила сам и новац у 17 хаљина, као и у доњи веш, који сада могу да бацим у ђубре – навела је она.
Kако је објаснила, „једно време је водила уредну евиденцију о својој заради, али након што је уградила силиконе, што јој је Максимовић саветовао како би имала већу зараду, више није имала јасну слику о својим примањима, јер је упала у дугове“.

Могла сам да дам отказ кад год сам хтела, али дугови које сам имала нису ми дозвољавали да изађем из посла, узела сам новац на камату – рекла је.

Подсетимо, Михајло Максимовић ухапшен је заједно са својим братом Душаном Миленковићем у марту 2019. због сумње да се бавио трговином људима. Стилисткиња која је пристала да сведочи против Михајла била је ухапшена у јануару прошле године у хотелу са још две колегинице. Она је, како је Kурир јуче објавио, између осталог испричала и да су јој клијенти били странци, бизнисмени, пилот, али и плаћени убица. Kако је рекла, неки од њих били су и груби.



Извор; Kурир

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *