Брнабићка Шиптарима поклања 2 милиона евра из буџета које пуне грађани Србије, а Албанија Србији нож у леђа!

2

AP PHOTO / THANASSIS STAVRAKIS Ана Брнабић

Србија ће донирати Албанији два милиона евра помоћи за санирање последица прошлогодишњег земљотреса, изјавила је премијерка Ана Брнабић и истакла да је то и порука за заједничку будућности и другачије односе. Што да не, не даје своје паре већ новац грађана Србије!

А грађане Србије није нико питао да ли желе да својим деценијским непријатељима и убицама доделе не Брнабићкин новац, већ лично свој!

Брнабић је у Бриселу, где је организована Међународна донаторска конференција „Заједно за Албанију“, казала да Србија жели да покаже солидарност и подршку албанском народу после јаког земљотреса у новембру.

И док Србија, односно њена окупаторска Влада се солидарише са шиптарским народом, са друге стране тај исти народ управо у току те солидаризације отима српску имовину на Косову и Метохији, прави границе у сред Србије и отвара их ка Албанији!

Солидарно зар не?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Много смо радили на стабилизацији у региону и бољем повезивању. Драго ми је што је Албанија пристала и на ‚мини шенген‛ иницијативу. Ово је још један начин да покажемо да смо ту за све наше партнере, за све грађане из региона и онда када је тешко и када је невоља“, рекла је Брнабић.

А кадаје тешко Србији, Шиптари су одмах ту – раме уз раме са Хрватима да ситуацију учине још гором!

Васељенска ТВ

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Брнабићка Шиптарима поклања 2 милиона евра из буџета које пуне грађани Србије, а Албанија Србији нож у леђа!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *