Веровали или не ово је изјавио Вучић: Вучић: Да није коронавируса ово би била најуспешнија година у историји Србије

2

Александар Вучић (фото: Твитер)

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је држава у јануару имала раст Бруто друшвеног производа од 6,5 одсто и да би ово била “најуспешнија година у историји” да није проблема са коронавирусом у Kини и Европи.

“Овако ћемо морати да сачекамо и да се изборимо са страховима људи у Европи и направимо најбољи резултат”, рекао је Вучић након обиласка обновљене Основне школе “Момчило Настасијевић” у Горњем Милановцу.

Вучић је грађанима рекао да уколико наставе вредно да раде могу да очекују значајно веће плате и пензије до краја године, али и наредних година.



“Стандард ће наставити да расте и моћи ћемо и да враћамо децу из иностранства, а не само да их заустављамо да не оду”, рекао је он.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Он је рекао да ће Србија у наредном периоду имати доста мука и да сачува Kосово у свом саставу и по питању мигрантске кризе али да је он уверен да је могуће одолети свим притисцима уз заједнички напор.

Председник је најавио изградњу обилазнице која ће спојити Горњи Милановац са аутопутем као и изградњу канализације у Такову, Руднику, Враћевшници и у Прањанима.



Танјуг

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Веровали или не ово је изјавио Вучић: Вучић: Да није коронавируса ово би била најуспешнија година у историји Србије

  1. Nistaljudi.Moji samo opomena ako emigranti udju u srbiju otvoriteim put i neka idu preko hrvatske za austriju i posle iz austrije za nemacku i veliku britaniju zasve ima mesta u britaniji zato se i zove velika britanija i .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *