Веровали или не ово је изјавио Вучић: Вучић: Да није коронавируса ово би била најуспешнија година у историји Србије

Александар Вучић (фото: Твитер)

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је држава у јануару имала раст Бруто друшвеног производа од 6,5 одсто и да би ово била „најуспешнија година у историји“ да није проблема са коронавирусом у Kини и Европи.

„Овако ћемо морати да сачекамо и да се изборимо са страховима људи у Европи и направимо најбољи резултат“, рекао је Вучић након обиласка обновљене Основне школе „Момчило Настасијевић“ у Горњем Милановцу.

Вучић је грађанима рекао да уколико наставе вредно да раде могу да очекују значајно веће плате и пензије до краја године, али и наредних година.„Стандард ће наставити да расте и моћи ћемо и да враћамо децу из иностранства, а не само да их заустављамо да не оду“, рекао је он.

Он је рекао да ће Србија у наредном периоду имати доста мука и да сачува Kосово у свом саставу и по питању мигрантске кризе али да је он уверен да је могуће одолети свим притисцима уз заједнички напор.

Председник је најавио изградњу обилазнице која ће спојити Горњи Милановац са аутопутем као и изградњу канализације у Такову, Руднику, Враћевшници и у Прањанима.Танјуг

2 Коментара

  1. Nistaljudi.Moji samo opomena ako emigranti udju u srbiju otvoriteim put i neka idu preko hrvatske za austriju i posle iz austrije za nemacku i veliku britaniju zasve ima mesta u britaniji zato se i zove velika britanija i .

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.