А на РТРС-у… Бакир

1

(фото: скриншот)

И док су Милорад Додик и његови сатрапи удрали последње ексере у мртвачки сандук Народне скупштине Републике Српске, последње институције коју су киндапери отели, заробили и уништили, на РТРС-у је гостовао Бакир Изетбеговић. Мато му је отишао на ноге у Сарајево, а из кадра није излазила зелена застава СДА..

(фото: скриншот)

Да парадокс буде већи, Бакир се башкарио на Додиковом РТРС-у у исто вријеме када су СНСД-овци у Народној скупштини Републике Српске говорили о бакировцима и издајницима који су тобоже издали напаћено српство јер су тражили смјену предсједника ВСТС Милана Тегелтије. Олоши, за њихову хипокризију и срамоту нема ријечи које би то описале.

 

Небојша Вукановић

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “А на РТРС-у… Бакир

  1. Mato Djakovic, Hrvat iz Zivinica je Dodikov omiljeni novinar iz Zivinica kod Tuzle, koga je Dodik pozvao da radi za RTRS je tokom rata 90-tih bio pripadnik HIS – hrvatske izvjestajne sluzbe Herceg Bosne. Djakovic nema nikavih ogranicenja u vodjenju svojih TV emisija na dodikoviziji, tzv “javnom servisu Republike Srpske”. Nije ni cudo sto je Mato snimio tu TV emisiju u Sarajevu u kojoj je ugostio islamistu i srbomrsca Bakira Izetbegovica, koji je za vrijeme rata u BiH bio stvarni nalogodavac muslimanskoj obavjestajnoj sluzbi AID kao sef Kavineta svog babe Alije Izetbegovica.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *