Зашто власт разоружава Србе и шта се крије иза пререгистрације (Видео)

1

Дарко Божић испред канала ДумДум био је гост емисије “Tема”, главна тема разговора били су нови прописи о оружју и пререгистрација али су се дотакли и кривичног закона и питања нужне самоодбране и како је закон дефинише.

Божић је у емисији објаснио да полиција током пререгистрације, коју је оквалификовао као неуставну, одузима право власницима да поседују оружје за личну безбедност и онда им се нуди да то оружје продају или бесплатно поклоне МУП.

Он је објаснио да легални власници оружја не чине кривична дела оружјем и да су апсолутну већину кривичних дела почињених ватреним оружјем починили власници нелегалног наоружања. Боћић тврди да ће смањење броја легалног оружја довести до повећања криминалитета, јер ће се криминалци осилити знајући да су грађани без оружја.

Он се заложио и за измене кривичног закона како би се омогућило грађанима да ватреним оружјем штите свој стан и ближње у случају упада криминалаца. Погледајте целу емисију како би сазнали механизам за поседовање оружја, цене оружја у Србији и правилно руковање.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Правда



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Зашто власт разоружава Србе и шта се крије иза пререгистрације (Видео)

  1. Samo se vi drzite Vucica i birajte ga a on se drzi Toni Blera i Sorosa nasih prijatelja, i ne treba nikakav rat niti genocid protiv srba bicemo unisteni sopstvenim rukama. Ako neko nema mozga i bira takve onda i treba da propadne.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *