Брнабићева: Тестирамо систем за наставу од куће

1
Ана Брнабић, премијерка

Ана Брнабић (Фото: Printscreen Pink Tv)

Председница Владе Србије Ана Брнабић каже да је у току тестирање система за наставу од куће, уколико у једном тренутку струка буде рекла да школе треба да се затворе због новог корона вируса.

Она је за ТВ Пинк рекла да је рано јутрос имала састанак са министром просвете Младеном Шарчевићем и његовим тимом, на којем је било речи о томе да се крене у тестирање система учења на даљину и отклоне евентуалне сметње.



„Ми од 2017. године радимо на увођењу дигиталних наставних садржаја, дигиталних уџбеника и учионица у све школе у Србији. Кренућемо у тестирање да видимо како систем функционише и да отклонимо све евентуалне сметње“, рекла је Брнабић.

Она је нагласила да је важно да систем буде спреман, уколико струка каже да треба да се затворе школе, да се настава настави путем дигиталних наставних садржаја.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Тестираћемо, спремни смо, али прво слушамо струку“, навела је она и истакла да се неће доносити политичке одлуке, већ мере које струка препоручи.



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Брнабићева: Тестирамо систем за наставу од куће

  1. ХАХХАХАХАААА….!!!
    МУТАВА УСТАШКА СПЕРМУШО..!!!
    ТЕСТИРАJ-ВЕЖБАJ БЕЖАНИJУ АКО НЕ УСПЕШ,О НАШЕМ ТРОШКУ ТЕ ПОСЛЕ ТЕРАЗИJA,ШАЛЬЕМО КОД”ДЕДЕ УСТАШЕ”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *