ЛУДИЛО РТС: Србија има више од Америке – тестова за корону

1

(Фото: АП)

Kо год је у суботу гледао информативни програм на јавном сервису, није могао да се не запита: “Шта је ово људи, у каквом лудилу ми живимо? Да ли је могуће да је водитељка изговорила да САД нема довољно тестова на коронавирус, за разлику од наше земље?”

Државни званичници, попут министра здравља Златибора Лончара, као и стручњаци попут лекара Мијомира Пелемиша говорили су на конференцијама да Србија има довољно тестова за коронавирус, што није могло да прође незапажено на вестима.



Извештавајући о вирусу Цовид19, водитељка РТС-а је, на основу речи Лончара и Пелемиша, у једном моменту изговорила реченицу: “За разлику од Србије, Сједињене Америчке Државе немају довољно тестова на коронавирус”, пре него што је реч препустила колеги дописнику.

 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Гледаоци су вероватно најпре остали у сомнабулном стању, да би се потом и запитали где ми то живимо, на шта нам личи јавни сервис, постоји ли неке сличности са једном чувеном азијском земљом…

 

На овакво извештавање и опаску да је Србија супериорнија и напреднија чак и од САД-а, нису остали имуни ни твитераши, политичари, јавне личности.

Директно.рс



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ЛУДИЛО РТС: Србија има више од Америке – тестова за корону

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *