Ово нема нема нигде! Неко мазнуо СKОРО 90.000 ЕВРА! ОПЉАЧKАН СЕФ ПОЛИЦИЈЕ УСРЕД БЕОГРАДА!

Комунална полиција (Фото: Јутјуб)

Из седишта београдске полиције недавно је нестало нешто мање од 90.000 евра.
Пре десетак дана, надлежни су, током провере, приметили да из једног од сефова у ПУ за Град Београд недостаје већа количина девиза, одузетих од осумњичених током хапшења.

Одмах је контактиран и Сектор унутрашње контроле МУП-а Србије, пошто приступ сефовима имају само поједини запослени у тој полицијској згради. Истрага о нестанку више од 80 хиљада евра је у току.У МУП-у Србије су потврдили ова сазнања и рекли да је након контроле чувања и поступања са одузетим предметима у кривичном или прекршајном поступку, коју је спровела Полицијска управа за Град Београд, утврђено да у каси Управе криминалистичке полиције недостаје 88.700 евра, који су одузети у току преткривичног поступка.

Kомисија која је извршила контролу је о свему сачинила записник, након чега је обавештен и Сектор унутрашње контроле МУП-а Србије.

Припадници СУK-а су, по налогу надлежног тужилаштва, обавили разговоре са више полицијских службеника који су имали контакт са наведеним новцем или металном касом у којој је чуван.

О свему је достављен извештај надлежном тужилаштву.

Иначе, недавно је четири милиона динара нестало и из полицијске станице Палилула.Сектор унутрашње контроле убрзо је открио осумњиченог полицајца, који је новац и вратио.

Тај новац је такође био одузет од ухапшених и стављен у сеф.

Против осумњиченог је покренут кривични поступак због злоупотребе службеног положаја.(Н1)

2 Коментара

  1. Znači krimosi se opametili više ne nose velike pare sa sobom,pa majstori moraju da posegnu u kasu.
    Ili ovaj što je uzeo pare računa, kada ovi ne prijave sve pare koje oduzmu što ja ne uzmem ono što je ničije(dok ga država ne proknjiži).

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.