У случају кршења мера изолације казна до три године затвора!

1

Ана Брнабић (Фото: Јутјуб)

Премијерка Ана Брнабић упозорила је на мере у случају кршења мера изолације.

Премијерка Ана Брнабић изјавила је вечерас да сви српски држављани који долазе у Србију имају обавезу да проведу у изолацији 14 дана у својим домовима док ће они који долазе из жаришта коронавируса, попут Шпаније или Италије, морати да у изолацији проведу и 28 дана.

У гостовању на Радио-телевизији Србије, премијерка је рекла да преглед неће бити обавезан за све те људе већ само за оне који осете неке тегобе, али да ће изолација бити обавезна.

Она је додала да ће полиција контролисати да ли се ти људи придржавају изолације а да ће они који је буду кршили бити кажњавани и затвором до три године.



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Нећемо се шалити и играти са овим”, рекла је она.

Брнабић је рекла да грађани немају разлога за панику јер је забрањен извоз стратешких производа а држава има довољно брашна за 12 месеци, због чега је веома важно да покажу солидарност.

“Може да се деси да је раф у једном моменту празан али то се редовно попуњава”, рекла је она и додала да су многи људи купили дезинфекциона средства која не могу да потроше у наредних годину дана.

Генерални секретар председника Србије Никола Селаковић је рекао да је увођење ванредног стања свакако околност која може довести до одлагања парламентарних и локалних избора али да је сада у фокусу очување здравља и живота грађана а да ће се о томе размишљати у наредном периоду.



Бета

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “У случају кршења мера изолације казна до три године затвора!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *