О узроку вируса covid 19 и позадини актуелне хистерије.

1
(Фото: АП)

Сведоци смо да последњих дана влада права паника и хистерија широм света проузрокована ширењем корона вируса. Власти у Београду, најпре су покушале да избегну производњу панике, јер јој то не одговара због недавно расписаних избора, али услед свог марионетског статуса, морале су да се прилагоде наметнутом глобалном тренду панике и хистерије, те да уведу ванредно стање што је врхунац апсурда и настојања да се народ слуди. Наиме, неспорно је да је вирус covid 19 (корона) опасан за хроничне болеснике и старија лица, али чињеница је да у свакој редовној сезони епидемије грипа бива заражено бар хиљаду пута више људи него сада, и да то учестало узрокује смрт код десетина или стотина људи са већ компликованим здравственим стањем. Само што тада нико не пише о томе, већ се на све то гледа као на уобичајену ствар. Сада пак, очито постоји интерес белосветских хохштаплера да се ствара постојећа атмосфера.

Како је настао covid 19?

Жариште корона вируса је до скоро била Кина, а сада су то Иран Италија и Шпанија. Дакле, жариште је премештено на тло Европе.

Шири се од почетка кризе са короном, теорија да су америчке или британске обавештајне службе, створиле овај вирус и убациле га у Кину како би јој нанеле штету.

Не искључујемо да је ова теорија тачна али се чак ни у том случају не може се искључити одговорност саме Кине о чему готово нико не говори.

Наиме, ако не за сам настанак овог вируса, онда је бар за ширење истог, највећи кривац управо кинеска власт, тј. Комунистичка партија Кине, која је још крајем 2019. године имала сазнања о вирусу из града Вухана и није предузела никакве мере спречавања ширења те заразе. Сасвим супротно, лекарско особље је било уцењивано и претило им се да не обелодањују појаву новог вируса. Такође се не може игнорисати немар кинеске власти да пусти милионе својих грађана да се размиле по Кини и свету, иако је свако од њих потенцијално заражен. Што се на крају и обистинило, јер су баш Кинези били први са дијагнозом вируса у Италији и несумњиво су заразили локалне Италијане и посредно друге становнике у региону и Европи.Наравно криве су кинеске власти и због тога што нису спровеле забрану и кажњавање народа који лови и тргује потенцијално заразним животињама, излаже их на своје пијаце зарад трговине у прехрамбене сврхе. Пси, шишмиши, змије, глодари, разне птице и гмизавци, све што се улови заврши на кинеским отвореним пијацама и ни једна животиња наравно није ветеринарски проверена. Уз то, народ који тргује и конзумира јела од тих животиња, нема навику о личној хигијени, па тако олакшава појаву и ширење свакаквих болести. Да не будемо схваћени погрешно, ми не вређамо кинески народ и уважавани чињеницу да је Кина као држава данас стратешки савезник србског народа у борби против главног непријaтеља (атлантиста-циониста). Такође, неспорна су велика достигнућа дуге кинеске историје и културе. Али неки аспекти њихове културе, другим цивилизацијама су неприродни и одвратни. Јер међу расама и цивилизацијама постоје природне културне разлике. Постоје и биолошке рзлике у смислу да нека раса може бити у много мањој мери имуна на болести које можда и несвесно носе у свом организму припадници неке друге расе, итд. Из свега наведеног, долазимо до закључка о томе колико је глобалистичко свеопште мешање декадентан и болестан процес насупрот органској концепцији да сваки народ и раса имају свој животни простор за обитавање. Тежња за свемешањем, било да потиче са Запада или Истока, јесте сатанска стихија која код људи датира још из времена градње Вавилонске куле, што је Бог спречио, те је раселио народе и створио различите језике.

Шта је позадина ширења масовне панике у свету и коме то одговара?

Духовни узрок сваке болести је грех и отпадија од Божијег закона, па је то случај и са овим вирусом. Што се тиче његовог материјалног узрока, постоје две могућности. Или је изворно настао у Кини, или је настао у атлантистичким лабораторијама па је подметнут Кини како би се овој економски моћној многољудној држави која није под контролом западних центара моћи, нанела штета. Али без обзира на сам материјални узрок, чињеница је да постојање овог вируса вешто користе ционистичко-атланткстичке структуре, зарад спровођења својих подмуклих планова.

Наиме, хистеријом о корони, скренута је пажња са масовне миграције из Азије и Африке у Европу, а епицентар мигрантске кризе је тренутно на граници братске Грчке са Турском, и на грчким острвима попут Лезбоса где се налази на хиљаде илегалних миграната, сумњивог порекла, од којих је знатан број учествовао у исламистичким терористичким формацијама попут ИСИС-а и Ал Нусра фронта. Грчки народ се суочава са озбиљним изазовом јер је по ко зна који пут стао на браник Европе спрам азијатских муслиманских хорди које уз помоћ и охрабрење Турске надиру ка Европи и Србији. Поред свих напора које Грци предузимају, мигранти некако успевају да пређу границу, и долазе до Србије, где представљају безбедносну опасност.Следећи аспект ширења масовне хистерије, јесте скретање пажње са војне вежбе злочиначког НАТО пакта под називом „Бранлац Европе 2020″ (колико то парадоксално и комично звучи знајући да су управо НАТО, Сједињене америчке државе и Европска унија и највећи непријатељи Европе и европских народа). Наиме, вежба „Бранилац Европе 2020″ треба ускоро да се одржи на територији Немачке, Пољске и балтичких држава, и директно је уперена против Русије. Ускоро ће се на европско тло искрцати око 37.000 америчких војника и 14.000 оклопних возила, па се поставља питање, како корона вирус није претња за америчке војнике који долазе у тренутно најугроженије подручје, јер смо сведоци да у Италији, Шпанији и Немачкој има неколико хиљада заражених?

Следећи аспект целокупне ситуације је ширење заразе у Италији и Ирану. Не можемо тврдити јер доказа нема, али не може се ни искључити могућност да западни центри моћи вештачки шире вирус у Ирану, који је велики непријатељ Америке. Наиме, број умрлих Иранаца од болести изазване корона вирусом је близу 2.000 у тој земљи. Иран је годинама изложен економским санкцијама Запада, и ово је још један удар на иранску економију. Али зашто би мета била Италија? Пре пар месеци Италија и Кина су потписале уговор о регулисању трговине на Средоземљу, суштински, обновљен је тзв. пут свиле, чији су главни чиниоци управо Италија, Иран и Кина. Италија се бар мало отргла из мондијалистичких руку, а сада је пред економским колапсом.

Православљем против вируса и хистерије

Трећа, по нас и наш светосавски дух најважнија ставка последица ширења панике је још један покушај удара на православље. Наиме, псеудонаучници који се налазе на платном списку циониста, тобоже због здравља људи, критикују православне јер се причешћују и иду на литургије, па наше свето причешће, крв и тело Господа Исуса Христа, представљају као потенцијални извор заразе, а цркве као ризична места на којима се скупља велики број људи. Овакве оптужбе мондијалистичких зликоваца представљају удар на саму срж нашег православног бића, јер за нас православне свето причешће није само просто вино и хлеб, или нека метафора тела и крви Христове, ми заиста верујемо да је то крв и тело Господа, и кроз свету тајну причешћа ми заједничаримо са Христом, а света литургија се управо и служи због причешћа верног народа. Ми, као и наша Црква ћемо издржати ове ударе безбожника, Господ је са нама, и сваки истински хришћанин ће се и даље причешћивати и одлазити на литургије. Молитва, вера и учествовање у Светим тајнама су истински ,,анти-вирус“, не само против зараза већ и против вештачки изазване и наметнуте панике. Ми неспоримо опасност од овог вируса, али примећујемо да се она вишеструко преувеличава и да је таква агенда гора од самог вируса јер иза ње стоје антхришћански центри моћи.

Стога, не смемо дозволити да нам богоборци својом подмуклом кампањом скрећу пажњу у смеру у којем они желе, и свакако им нећемо дозволити да поколебају нашу веру у васкрслог Христа, својим ширењем панике, лажних информација и псеудоанализа.

С нами Бог!Србска акција

1 Коментар

 1. О узроку вируса covid 19 и позадини актуелне хистерије
  ++++
  ………САМО неколико месеци пре избијања епидемије Covid-19, светске елите су одржале вежбу под називом «Догађај 201» (Event 201), у којој су симулирале глобалну пандемију коронавируса који се преноси са слепих мишева на људе.

  У октобру су `догађај` организовали Центар за здравствену безбедност Џонс Хопкинс, Блумберг Школа јавног здравља, Светски економски форум и Фондација Била и Мелинде Гејтс. Симулација је анализирала утицај на здравље, као и последице вируса у економији, начину живота и трговини.

  Сценарио се завршава после 18 месеци, са 65 милиона умрлих. Пандемија почиње да успорава због смањеног броја људи подложних вирусу. Пандемија ће се наставити успореним темпом све док не буде пронађена ефикасна вакцина или док 80-90% светске популације не буде заражено. Од тог тренутка вероватно ће то постати ендемска дечја болест.

  http://fakti.org/quo-vadis-orbi/zapadna-elita-u-oktobru-organizovala-simulaciju-globalne-pandemije-koronavirusa

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.