У ПОДГОРИЦУ СТИГЛА ПШЕНИЦА ИЗ СРБИЈЕ!

1
(Фото:: Пиксибај)

Данас су на подгоричку жељезничку станицу стигле стотине тона пшенице из Србије, сазнаје портал Српско уједињење. Теретни воз са пшеницом стигао је око поднева, а количина која је транспортована до Подгорице довољна је да подмири потребе грађана Црне Горе у периоду који се сматра кризним поводом пандемије вируса корона.

Српско уједињење подсјећа да је јуче у шлеперима допремљено и брашно из Србије у Црну Гору.

Једини воз који је данас ушао у жељезничку станицу у главном граду Црне Горе потврда је да Србија још једном братски помаже народу који, у знатном дијелу, није одговоран за дугогодишње антисрпске испаде режима Мила Ђукановића.

Колико је реално да власти у Подгорици поступе широкогрудо према грађанима Србије у некој сличној ситуацији, најбоље описује однос који су имали према најважнијој српској институцији, Српској православној цркви за вријеме скорашњих литија.

Изгледа да је дошло вријеме у коме је битно да нико не остане гладан. Макар се сити следбеници Мила Ђукановића, када све ово једном прође, одметнули попут ликова у њиховим омиљеним пјесмама и попјевкама којима “зачине“ свако славље и националистички скуп.

У сваком случају, није лоше ником кога Србија храни. Што год неки други стихови, у интерпретацији присталица Мила Ђукановића, лажно казивали.
Портал уједињење

1 Коментар

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.