Сутра од 17 Ч почиње полицијски час

4

Александар Вучић

“Данас је најтежи дан за Србију, данас откривено 36 нових случајева! Народе, сутра још теже мере! Седите код куће, спасите животе!” – поручио је Вучић.

Пратите уживо на Kурир.рс обраћање Александра Вучића, председника Србије, о свим новим информацијама о стању епидемије корона вируса у Србији.

НАЈБИТНИЈЕ ИЗ ОБРАЋАЊА ПРЕДСЕДНИKА



Полицијски час сутра од 17х до 5х
Укупно заражених 171
Вучић: Ово је најтежи дан за Србију! Ово је борба за животе!
“Разумите тежину и озбиљност ситуације, нико ово не ради јер то воли. Не желимо италијански сценарио” – поручио председник на конференцији за новинаре.
“Од сутра нема паркова, нема ничег!”
Вучић је рекао да ће број заражених бити сваки дан све већи и већи, уколико грађани Србије не промене своје понашање.
“Останите 15 дана код куће, да спасимо Србију!”
“Народе, сутра још теже мере! Седите код куће, спасите животе!”
Предаја никад није била опција, борићемо се и победићемо!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Даме и господо новинари, данас је најтежи дан за Србију! Имамо укупно 171, данас 36 нових заражених! 22 случајева откривено поподне!



– Предложићу нове мере Влади, полицијски сат да почиње од 17х!

– Шта је то што треба да урадим да би нас послушали! Да ли разумете шта се дешава? Kо Бога вас молим, не радим ово због политике, већ да заштитимо животе! Ако не буде довољно до 17, биће до 13! Биће 24 сата! И не интересује ме шта ћете да ми кажете! У току је борба за ваше животе!

– У Италији 793 мртвих данас! Људи, је ли хоћете то? Ово је рекорд после Другог светског рата!

Прочитајте још:  Зока Трилатерала неће да буде пијун у новој влади

– Велики је дан за нас данас јер стиже кинеска помоћ!

– Направили смо велики број око респиратора!

– Од мене данас 5,6 европских лидера тражи да им дамо респираторе. Ја бих дао, али немам, већ тражимо да помогнемо нашем народу и нашим грађанима.

– Од понедељка намештамо 3.000 кревета на Сајму, и још 5.000 кревета широм Србије, да нам не би дошао италијански сценарио! Молим људе да се понашају дисциплиновано!

– Не јурите људи, не хрлите да се заразите, да будете заражени!

– Организујемо од понедељка превоз квасца, 70-процентног алкохола, маски… Још нам недостаје респиратора, ја никад нисам задовољан!

– Многи се смеју, говоре лоше о нашим лекарима, и о Несторовићу… Kад погледате и наша прва жртва, имао је бројне болести… Имамо баку од 92 године на респиратору… Имамо једног коме је ампутирана нога… Страшна је борба за ове људе! Молим вас да разумете! Од сутра нема паркова, нема ничег!



– Пензионери, немојте да излазите ако нема потребе! Немојте да излазите шетње ради!

“У четвртак ћемо имати 15.000.000 маски, поделићемо све! Све у народ” – казао је председник.

Организована смо и озбиљна држава, и тако ћемо наставити да се понашамо, поручио је Вучић.

– У Србију је 318.000 људи ушло од 5.марта. Неки од њих су директно знали да су заражени и дошли да се лече код Стевановића, јер је ту џабе! – казао је он.

– Добродошли браћо и сестре, добродошли у своју Србију, оног кога можемо да излечимо ћемо излечити, само вас молим да останете у својим кућама!

Прочитајте још:  Солунски фронт, профашизам и разоружање

– Дајте да пробамо 15 дана да седимо кући да будемо дисциплиновани! Дајте потомци јунака са Kошара, Неретве, са Kошара, будите храбри да седите код куће, да бисмо Србију спасили!

– Хрватска је имала 78 заражених у једном дану, сутра нас то чека!

– Нећемо смањивати пензије, плате у јавном сектору! Апел приватницима: не отпуштајте људе!

– Бићемо спремни за италијански, за најгори сценарио – закључио је Вучић.

Kурир.рс



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

4 утиска на “Сутра од 17 Ч почиње полицијски час

  1. Људи седите кући и штрајкујте глађу јер немате шта јести.Питајте ФАШИСТУ када стиже авион са дечијим додацима,Једнократном помоћи,материјалном додатку,можда ланч пакети,воће,поврће,половне женске танге уместо маски,пишајте себи по рукама пошто немате алкохола,марамица,гуз папира који бих ја њему дао да једе после употребе и још по неких потрепштина док ћете се хране и лекова одвићи у корист банде како би хранила оне који ће добити отказе.И шта ми ту заправо тражимо.Хлеба без мотике,е неће бити,неће моћи,нема,али мотика ће радити по нечијим главама колико од понедељка.Позивам сву Ромску браћу и оба насеља у Лесковцу,мислим на подворце и Сат малу да још у раним јутарњим сатима заузме позиције испред поште и не удаљавају се док не добију новац.У противном браћо драга јавите свим међународним институцијама да сте као мањина остали без икаквих права и нека се ваше вође Месних канцеларија одмах обрате Поверенику као и свим осталим невладиним организацијама.У истој смо кожи и бићемо заједно.Идемо до победе.Доле лопови…

  2. A kako da bilo ko iz moje familije ili komsija iz zgrade posle 17 sati privatnim automobilom ode u Urgentni, ili Klinicki Centar Srbije. To mozda mogu samo zandarmi, policajci ili do zuba naoruzani vojnici Srbije sa maskama. Za narod ni u jednoj Apoteci nema maski. Cuo sam na TV da su nam braca Kinezi doneli maske ali niko od “brace” iz EU nam nikavu pomoc ne salje. Hajde bar da Ivica Dacic zapeva onu pesmu “..oprosti mi Katrin..” kad je ona ruzna Engleskinja dolazila u Beograd vec se ne secam ni koje godine, pa da nam EU posalje maske i lekove.

    Onaj “Krle 21” o toj Katrin koja je kao i svi, posle nje, ostali evopski predstavnici ostali davili Srbiju bi objavio i na tviteru, fejsbuku i drustvenim mrezama, a sad na pomenutim mrezama, ali ne bi objavio nista o dolasku kineskog aviona sa lekarima, lekovima i maskama.

  3. У СРБИJИ ФУНKЦИJА”ПРЕСЕДНИК JЕ ДИJАГНОЗА”….!!!

    Siptarsko kopile je prolupao nacisto.Oteo se kontroli
    od samog sebe.SNS-ci spremite se za bezaniju,nece
    mucenik dugo da izdrzi sam.
    U STVARI ON NIJE SAM…!!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *