БОГ ЈЕ ПОСЛАО ВИРУС ДА ИСТРЕБИ КРСТАШЕ И ИДОЛОПОКЛОНИЧКЕ НАЦИЈЕ: Језива порука џихадиста одјекује светом!

1
Џихадисти (Фото: Јутјуб)

Исламска Држава (ИД) објавила је нови билтен из њихове публикације Ал-Наба, који изгледа да је наставак њиховог претходног чланка у којем је терористичка група поучила своје следбенике о томе како да се изборе са пандемијом коронавируса која је у току.

Терористичка група започела је њихов билтен изјављујући да је Бог „наметнуо муке народима које је створио“, тврдећи да је то Божји одговор на “идолопоклоничке” нације.

Иако ИД вирус не назива посебно својим званичним именом, они истичу утицај који је болест имала на светску популацију.
Аутор билтена тада позива Бога да повећа муке против идолопоклоничких народа и заштити вернике од било какве штете.

„Молимо Бога да повећа њихову муку и спаси вернике од свега тога. Заиста је оштра казна према ономе ко се побуни против Њега и милостива је према ономе који га се покорава и стоји уз Њега “, саопштила је терористичка група, коју цитира истраживач Ајмен Ал-Џавад.

Терористичка група је изјавила да је ова болест присилила „крсташе“ да се повуку у своје земље како би обуздали ширење вируса.Правда

1 Коментар

  1. NEVERNICI đžihadistički!!! STIĆI ĆE VAS PROPISNA KAZNA OD SVEMOGUĆEG GOSPODA BOGA!!! A I OD SINA BOŽIJEG ISUSA HRISTA!!! HRISTE BOŽE KAZNI OVE NEVERNIKE KOJI HULE NA PRAVOSLAVLJE I NA TEBE!!! ZAŠTITI NAS- TVOJE JEDINE VERNIKE OD SVAKOG ZLA I DAJ NAM ZDRAVLJE I SVE NAJBOLJE I DA POBEDIMO SVAKO ZLO! Molimo Ti se! Amin! <3

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.