Вирус короне део хибридног и биолошког рата (ВИДЕО)

0
Илустрација (Фото: Pixabay. com)

Гост Славија инфо био је аутор књиге Мрежни рат против Срба Слободан Стојичевић.Стојичевић сматра да је вирус короне део хибридног и биолошког рата.

Поред актуелне теме Слободан се дотакао и ситуације у СПЦ као и раскола у свештенству. У овој емисији детаљно је објашњено шта је то наранџаст раскол унутар цркве и како се појединци и зашто представљају позитивно а неки негативно у јавности. Слободан је оценио да је у току и информациони рат против Срба. Објаснснио је који су то институти који врбују људе и како се формира мрежа сарадника а да многи тога нису ни свесни, као и то чему служи велика мрежа портала у Србији. Поред портала јако опасно по друштво и државу је и деловање бот тимова као и тролова. Данас део тога може бити било који паметан уређај.
По Слободановим речима главна борба се води између суверениста и глобалиста и то је борба на простору читаве планете. Сви подаци који се скупљају иду у један ценатaр СББ на Вождовцу и тек се одатле шаљу даље а исти се складиште у УСА држави Јута. Ту долази до укрштања сви подата сакупљених са мобилних телефона, паметних телевизора, аутомобила и малих кућних уређаја и на основу укрштања свих тих података може се сазнати сваки ваш корак и комуникација коју сте имали у току живота. Слободан је за Славија инфо ексклузивно открио и да Руси највише шпијунирају на основу тендера јер је то у већини земаља јавно доступан податак, што је председник Путин чак јавно и рекао.

Гост тврди да само шесторо људи у целом свету управља свим електронским медијима а да су други под њиховом командом. Као главног експонента глобалиста у Србији оценио је сина Џорџа Сороша Александра који се често виђа са Вучићем и госпођицу Ану Брнабић која технички преко фирме свога брата Игора Брнабића спроводи дигитализацију и сакупљање података. По речима госта породично насиље и рекламирање истог путем медија је део уништавања породице. Слободан је закључио да иако су уложена велика средства и много људства, Срби нису поклекли и да нам на томе многи могу позавидети, јер пружамо велики отпор глобалистима.

ПравдаПостави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.