ДА ЛИ ЈЕ КОРОНА (лат. Corona – круна) УСТВАРИ НАЈАВА КРУНЕ МАШИЈАХА?

1

Званична застава Машијаха

После јучерашњег притиска на цркву, који је изнео г. Кон у име Владе Вучић-Брнабић, а од које се тражи да се одреди да ли ће суспендовати литургије и свету тајну причешћа као извор заразе, иако није рекао шта ће бити ако то она не уради, најављена су и присилна масовна тестирања и привођења у концентрационе логоре, које власти еуфемистички називају сабирним смештајима.
Наиме,Влада Вучић-Брнабић поред полицијског часа и 24часовног затварања пензионера, по узору на Комунистичку Партију Кине, активира УДБУ и полицију за праћење и истрагу потенцијално заражених, тј. оних који су под сумњом да су у неком тренутку били у контакту са “коронашима” (зараженима и оболелима).

Влада најављује ШИРЕЊЕ КРУГА који ће задрети и у ЗДРАВО ТКИВО СТАНОВНИШТВА?!? Апсолутно блага клиничка слика при упаду у куће и пресретању на улицама биће довољан разлог да вас осумњиче и да будете ухапшени и спроведени у тзв. сабирне центре (Сајам, Чаир, Спенс…), а за озбиљније случајеве у болнице ВМА, Драгиша Мишовић, Инфективна…

Можемо само замислити ове сабирне смештаје где ће власти стотине или хиљаде људи, који су се само накашљали или истресли нос, као сардине принудно сместити у затворене просторе без довољно тоалета, купатила, веш машина итд. На таквим местима имаћемо много веће шансе да будемо заражени вирусом.

Најављује се и обавезна (читај присилна) вакцинација са антикорона вакцином, преко које је баш у оваквим условима глобалног ванредног стања омогућено присилно цепљење читавог човечанства. Ово је забрињавајућа претња с обзиром на злочиначке, јавно изнете, намере главног идеолога глобалног цепљења човечанства Била Гејтса.

Прочитајте још:  НЕМАЧKА НА НОГАМА – ПОЧЕО ОТПОР: “Нећемо да носимо брњицу и хоћемо природни имунитет уместо вакцине"

Наравно, свако нормалан се не противи ванредним мерама које се односе на реалну превенцију и сузбијање епидемије новонасталог корона грипа, али ове драконске мере које се најављују (а ко зна шта је све још у плану), прелазе у орвеловски сценарио увођења тоталитарног друштва каквог свет до сада још није видео.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Да ли је корона грип, заиста толико опасан или се иза свега крије вештачки изазвана паника и хистерија иза које стоје глобализовано здравство СЗО – Светска здравствена организација и глобалистички медији. То су они исти субјекти који су изазивали панику у вези са птичијим и свињским грипом и САРС-ом. Али им раније није пошло за руком да блокирају цео свет и изазову глобалну рецесију. У сваком случају ова хистерија и опште лудило имају своју позадину на коју управо овим текстом желимо да скренемо пажњу.

У Италији је у последње четири године од сезонског грипа умрло је 68.000 људи. Овакав биланс није изазвао проглашење смртоносне пандемије и панику невиђених размера, док су неколико хиљада мртвих од корона вируса то постигли. Друго, у Италији НИКО није умро од корона вируса. Сви евидентирани корона вирус смртни случајеви боловали су од неколико тешких хроничних болести, мањи број, само од једне болести, са просечним узрастом од 79,5 година.

Српску јавност застрашују цифрама умрлих у Италији, док јавност није упућена да Италија има 60 милиона становника, за разлику од Србије која има једва 7 милиона. 278 умрлих дневно Србија је у просеку имала 2018. године (према подацима са сајта Републичког завода за статистику) без проглашења епидемије и ванредног стања.

Прочитајте још:  Сорош предложио ЕУ да изађе из кризе задуживањем “вечним дугом”

Чак и ако после неколико месеци ванредно стање буде укинуто, за време којег, узгред буди речено, може доћи до свакојаких злоупотреба у реализацији, Бог зна каквих све не, мрачних циљева, иза њега ће остати економско-привредна пустош од које ће свет пасти у кризу много већих размера, па можда и са већим морталитетом него што је изазвала сама епидемија короне.

Но овде није крај. По свему судећи као крајњи исход светске кризе изазване короном добићемо пад свих житеља земље у коначно апокалиптично ропство светској банкарској елити која ће нас жигосати као своје богомдано власништво.

Ако којим случајем ми претерујемо и ако корона није директан увод у завођење банкарске глобалне диктатуре, онда је свакако, над светском глобалном популацијом успешно извршен експеримент социјалног инжењеринга који ће бити значајан за успешну реализацију завршних корака испуњења мрачних планова светске закулисе, тј. завршних припрема за долазак машијаха.

Узгред, када поменусмо машијаха, у израелским вестима од 21. марта 2020. израелски министар здравља Јаков Лицман најавио је машијахов скори долазак.

На питање о томе какве су шансе Израела да остане у потпуној блокади због епидемије корона вируса, чак и за време јудејског празника Пасхе, Лицман је понудио прилично неконвенционалан одговор рекавши: „Не дај Боже! Ми се молимо и надамо да ће Машијах стићи пре овогодишње Пасхе јер се испунило време нашег искупљења. Сигуран сам да ће Машијах доћи са Пасхом и спасити нас на исти начин на који нас је Бог спасио током Егзодуса када смо били ослобођени. Машијах ће доћи и све нас спасити” (breaking israel news).

Прочитајте још:  За путовања у ЕУ биће потребна инстант виза која ће коштати …

После овакви сазнања, постављамо питања: Да ли су случајни притисци за суспензију литургија и на крају крајева прославе и служења хришћанске Пасхе, светлог Васкрсења Христовог? Можда машијах губи снагу услед служења светих литургија? Можда се јудејска Пасха са машијахом не може остварити ако се упоредо јавно и масовно евхаристијски и саборно прославља хришћанска Пасха?

Да ли је Вучић случајно непосредно пред корона кризу посетио сабрање AIPAC-а?

Дај Боже да је све ово само плод наше апокалиптичне маште, подстакнуте сагладавањем тешке ситуације и реакцијом на најављене орвеловске мере које тако неодољиво подсећају на апокалиптични сценарио у коме се нашао не само наш христоименити српски народ, већ и васцели свет.

Уздамо се у Божију помоћ и заступништво Пресвете Богородице!
Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј нас грешне Србе.
Пресвјатаја Богородице, спаси нас.

Съ нами Богъ!

Клуб Цароставник

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ДА ЛИ ЈЕ КОРОНА (лат. Corona – круна) УСТВАРИ НАЈАВА КРУНЕ МАШИЈАХА?

  1. CORONA број слова 6
    бројчана вредност слова по абецеди С – 3, О – 15, R – 18, O – 15, N – 14, A – 1 = 66

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *