Највећи, најподмуклији и најзверскији злочини у историји човечанства у рату у коме нико није победио ни изгубио

1
русија

(Фото: AP Photo / Philip Mark)

Никада нећемо заборавити зло које су нам за 78 дана дивљања нанели лажни пријатељи који не мирују, и даље нас убијају, комадају нам државу, осиромашују, пљачкају, задужују и разним болештинама исцрпљују.

1.200 авиона (850 борбених) са 26.289 авио-полета и лансираних око 1.300 крстарећих ракета, 37.000 забрањених „касетних бомби“ подмуклих убица, 2.900 великих бомби и 417.000 других пројектила је сејало смрт и отрове у 2.300 удара на 995 објеката на територији СРЈ, користећи најсавременија борбена средства, првенствено вођене пројектиле велике разорне моћи са око 21.700 тона најразорнијег експлозива. То што злотвори, нацифашисти савременог доба нису успели са вишегодишњим геноцидним санкцијама уведеним на бази лажи и преваре Изетбеговића и Клинтона, опет на бази бестијалних лажи и преваре Вокера и Шарпинга и зверске похлепе су желели да доврше сејањем смрти, онако храбро, јуначки са и 20км висине. Да је геноцидна и злочиначка политика била у питању говоре подаци да је сила која је кренула на СРЈ била економски већа 700 пута, па им је несхватљиво да нису успели да сломе један слободарски народ, што су успели тек у трећем покушају изнутра, за шаку долара, уз помоћ домаћих плаћеника, пучиста, оцеубица и браће, непријатеља сопствене државе, јаничара.

Да ли се земље које су нас непосредно напале поносе својим „јунаштвом“, да су биле 230 пута веће од Србије, са 68 пута бројнијим становништвом и 520 пута богатије, са вишеструко већим националним дохотком, односом снага кога није било у свим ратовима у последњих скоро 25 векова, какав савремена ера не памти? Да ли нам и даље чине зло из разлога беса да нису слободољубиви народ бацили на колена и да су пропагандом од које и Гебелс у гробу црвени покушавали своје злочине и зверства да припишу жртвама и оперу себе и своје прљаве извршиоце? Не могу да прежале да стварно нису убили бар 10.000 српских војника, чиме су се лажно хвалили, већ да је број убијених: 552 војника и 138 полицајаца. Од броја 552 НАТО злочинци су убили 250 а остали су погинули у дејствима саУЧК.

Прочитајте још:  Украјинци, Руси и другоруси на Приморју



Kларк се хвалио да је уништио 93 тенка и 153 оклопна транспортера, да је избацио из строја више оклопних јединица. Грохотом се смејао на српске тврдње да је на КиМ изгубљено свега 13 тенкова и 6 оклопних транспортера, дивљачки се због „лажне пропаганде“/истине осветио РТС-у, али, када је рат завршен, на основу потписаног Војнотехничког споразума у Куманову и Р1244 СБ УН, извлачење српске војске са КиМ у скоро парадним колонама, када су избројали 229 тенкова и преко 300 оклопних транспортера, а на целом КиМ нашли уништених само 26 тенкова и артиљеријских оруђа, били су шокирани а онда побеснели и одлучили да им терористи постану браћа и да им направе државу у срцу Србије. На том путу су убијали мале Милице, рушили школе, вртиће, дечије и друге болнице,стамбена насеља, мостове, фабрике, енергетска и водоводна постројења, речју, кажњавали су народ јер је поносан и има поносну, слободарску и неуништиву војску, осим у миру. После пуча су је свели на оно што сада јесте.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ко може и сме да заборави све те злочине и 1.002 страдала војника и полицајаца, са онима који су касније умрли услед тешких рањавања и осакаћивања, 3.000 цивила, од којих 89 деце, рањених 12.500 људи, а највећи појединачни злочин је бомбардовање албанске избегличке колоне, у којем је страдало 87 особа.

Тзв. НВО, плаћене од џелата над Србијом подло лажу да је било 5 пута мање жртава, тек „случајно“ као колатералне штете, како би ублажиле њихову кривицу и све убијене понизили и у смрти.

Ко може и сме да заборави и олако пређе преко на тоне ОУ, плутонијума и другог отрова, који се и даље сеје из авиона, за масовна и дугогодишња убијања и већ око 2 милиона мртвих и оболелих на КиМ и у остатку Србије од канцера и других болештина изазваних истим?

Прочитајте још:  НБС забранила наплаћивање провизије на донације за борбу против короне

15 тона ОУ је употребљено у Србији, ЦГ и БиХ, где је у испаљеним нуклеарним пројектилима било близу 6 тона уранијума 235, довољно за 170 нуклеарних бомби попут бачене на Хирошиму која је имала 35 кг уранијума 235.

Ко може и сме да заборави више хиљада киднапованих и убијених да би били претворени у резервне људске органе за финансијере злочина са Запада над Србијом?
За злочинце, нацифашисте, рат и убијања других је бизнис, утрошили су за убијање Србије званично 43 милијарде $, незванично 70, све то наплатили од савезника, а са тиме Србији нанели директне штете 3 пута веће, али лажу нацифашистички злочинци, попут оних из Лондона, да је једна милијарда, из разлога да ако буду осуђени за злочине мало плате, док плаћеници-пучисти, испоручиоци свих који су надмудрили НАТО и издејствовали Р1244 тврде 30 милијарди, пазите, за оштећених 25.000 стамбених објеката, онеспособљених 470км путева и 595км пруга, уништено 50% српске привреде, уништена изворишта воде и оранице,..Сада рушитељи траже да им ми то за њихова НАТО шеткања изградимо до Приштине, те направимо међународну инфраструктуру њиховим извршитељима и испоручиоцима људских органа Срба.
Оштећено је и 14 аеродрома, 19 болница, 20 домова здравља, 18 дечјих вртића, 69 школа, 176 споменика културе и 44 моста, 38 мостова је срушено.



Уништена је 1/3 електроенергетског капацитета Србије, бомбардоване су рафинерије у Панчеву и Новом Саду, а снаге НАТО-а су први пут употребиле и графитне бомбе за онеспособљавање електроенергетског система.

Стварно је 120 милијарди евра, а накнадно, посредно и непосредно, 1.000 пута веће.
150.000 милијарди евра злотворима вреди КиМ само као највећа лабораторија на живим људима за испитивање свега за масовна убијања и резервне људске органе.
Ако ће због последица канцера и других болештина оболети и умрети „само“ 5 милиона људи то је 500.000 милијарди евра.

Прочитајте још:  Ево колико земље НАТО пакта троше на одбрану (фото)

Судови су у САД осудили фармацеутску кућу на 8 милијарди $ јер је мушкарац због лошег лека добио женске груди, а они из Немачке другом који је добио канцер за који је крив Бајер-Монсанто, досудили 78 милиона евра, па ако узмемо по особи само 100 милиона евра то је 500.000 милијарди евра.

Још 200.000 милијарди евра вреде енормна косметска богатства за која ни СФРЈ није знала, од руде без које нема лета у космос и балистичких ракета до нафте и највећих ресурса испод свега питке воде, која је вреднија од злата, до онога за шта се већ зна и чија се вредност такође приказује као 100 пута мања.

Светиње и оно што за Србију значи КиМ је непроцењиво.

Да ли ћемо после свега „компромисно“ капитулирати, разграничити се са самим собом и увести државу у нове поделе, комадања, распродаје природних ресурса и промене њене демографске слике, што води директно у ропство и нестајање, те се одрећи најсветијег, најдуховнијег и најбогатијег дела Србије?

У име историје, прошлости, предака, садашњих и надасве будућих генерација то се несме ни по коју цену урадити.

Пуковник у пензији

Александар Михаиловић



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Највећи, најподмуклији и најзверскији злочини у историји човечанства у рату у коме нико није победио ни изгубио

  1. Gospodine A.Mihailovicu.!!!
    PERO VAM SE POZLATILO.
    “VI I MI”VETERANI,BICEMO BIVSI ONOG TRENUTKA KAD VRATIMO SLOBODU,SRBIJI.
    NASIM UNUCIMA,PRAUNUCIMA SA RUSKOM BRACOM ZA VEK VEKOVA.A TAJ TRENUTAK JE MNOGO BLIZU.

    ВЕТЕРАНИ МАЖИТЕ,ГЛАНЦАJТЕ ЧИЗМЕ ДА ИХ ОБУJЕМО JОШ JЕДНОМ.
    ЗБОГ ПРЕДАКА А ЗА СЛОБОДУ ПОТОМАКА…АМИН.!!@

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *