Преживеће Италија и човечанство или дубока држава!!!

0
(Фото: AFP 2019 / Jean-Christophe Verhaegen)

Земља чланица НАТО тражи помоћ од Русије у циљу спасавања живота својих грађана због пандемије КОРОНЕ. Опасност од пандемија спада у пријетње безбједности НАТО па самим тим и државама чланицама) као дио биолошког рата. НАТО је био у обавези да реагује и обезбједи помоћ “нападнутим” земљама чланицама.

Догодило се сасвим другачије.

НАТО уопште није одреаговао на пандемију КОВИД-19. Шта се дешава у штабу НАТО? Да ли он уопште више постоји? Зашто није организован састанак лидера земаља чланица НАТО?

Фрапантна је чињеница да је ИТАЛИЈИ, земљи чланици НАТО у тренуцима националне трагедије, онемогућена било каква помоћ од НАТО???

Напротив, земље чланице НАТО (Пољска и др) нијесу дале дозволу да ХУМАНИТАРНА помоћ ИТАЛИЈИ од стране Русије (која спасава хиљаде живота) прелети преко њене територије????

НАТО показује тоталну конфузију, неспособмост дјеловања у условима асиметричних пријетњи и биолошког рата и даље опстаје на превазиђеним идеолошким догмама.
РУСИЈА, КУБА И КИНА су данас ГЛОБАЛНИ лидери у борби против вируса КОВИД-19. Сваки дан колебање, политизације, идеологизације, геостратешких процјена, значи на хиљаде изгубљених живота!!!

НАТО мора да се радикално мијења. Деценијама је био развијан на парадигми да је СССР, тј. РУСИЈА спољна пријетња интересима западне цивилизације, демократије, тржисне економије, тј. капитализма и слободног свијета.

Али ствари су се радикално промјениле.

НАТО је нападнут изнутра. Данас не постоји нико на планети ко за појаву КОВИД-19 оптужује Русију?

Наратив да је Русија пријетња глобалној стабилности и избор свих зала је пао у воду!!!

НАТО је преко ноћи остао без традиционалног СПОЉЊЕГ непријатеља. А добио је новог, невидљивог, биолошког – УНУТРАШЊЕГ непријатеља. У којој је лабораторији настао, тек ће се открити. Ко од глобалних БОГОВА новца стоји иза ове операције хибридног рата? Да ли је овај
пројекат повезан са пројектом лажних миграната и пребацивања војника ИДИЛА са сиријског ратишта у Европу?? Да ли иста дубока држава стоји иза инвазије исламских терориста и вируса Корона.
Изгледа да је циљ исти – ЕВРОПА.

Прецизније – ХРИШЋАНСКА ЕВРОПА!!

Зашто НАТО није помогао ИТАЛИЈИ док пролази пакао са вирусом?

Зашто НАТО није помогао Грчкој у кризи са мигрантима?

Зашто НАТО није спријецио Ердогана да пусти десетине миграната да крену на границе ГРЧКЕ?

ИТАЛИЈА, ГРЧКА, ТУРСКА су чланице НАТО?

НАТО и ЕУ данас у свему подсјећају на СФРЈ на почетку кризе 90-тих. Формално постоји, али у реалности не функционише. А чим нека институција не функционише она се распада.

Историјски је важна чињеница да су земљи чланици НАТО ИТАЛИЈИ у времену њене драме помогле РУСИЈА, КИНА и КУБА.

Ово је зачетак новог свјетског поретка који ће бити заснован на међусобном разумјевању, поштовању суверености, сарадњи и солидарности.

Ово је крај глобализма и терора неколико болесних завјереничких породица који стоје иза свих несрећа у 20 вијеку.

ЕУ, НАТО, ММФ, УН, СЗО су прошлост.

Презивјеће ИТАЛИЈА, али ЕУ неће.

Небојша Медојевић / ПравдаПостави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.