Зашто је ово медијско-биолошки рат?

2

Доналд Трамп (фото: Џо Ридл/Гети И.)

Трамп је сада и дословце рекао да га љигави медији приморавају да затвори државу како би тиме спречили његову победу на изборима. Дакле, нема више дилеме јер имамо потврду из прве руке, директно од Трампа. И свако ко ово о чему пишем назове теоријом завере, јесте директни саучесник рата против људи који се води. То можете видети на фотографији 1.

Фотографија корисника Aleksandar Šargić

На фотографији 2 је пропагандни наратив који сам већ описао у претходној објави: ”Трампу су важније паре или Трампу је важнији изборни успех него људски животи.” Писац коментара наравно није обичан човек, већ плаћени кловн дубоке државе, Ник Џек Папас, писац сценарија и продуцент Си ен ена, Си ен би сија, радио за Вашингтон пост, Политико и Базфид… дакле за комплетан систем медија који су испостава Ротшилда, Сороша и остале екипе сатаниста.

Зашто је ово медијско-биолошки рат? Па зато што се медијски манипулише статистиком и шири паника како би се владало СТРАХОМ. Зашто је владавина страхом током епидемија другачија? Другачија је јер у оваквим ситуацијама грађани сами траже да се мере построжавају, да се каранитни построжавају, прихватају и одобравају укидање грађанских права!!! Кина са својим ауторитарним квази-комунистичким уређењем јесте заправо модел који ће бити пренет на остатак света. Видимо да је у Србији генерална проба у току, а кинеска ”браћа” су ту да се модел лакше и брже имплементира. Али, да се вратимо на медијски рат који се води манипулативном статистиком.

Фотографија корисника Aleksandar Šargić

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Упоредимо статистику Америке и Немачке са једне стране и Италије и Шпаније са друге. У Америци је смртност 1,5%, при чему се та смртност рачуна у односу на број тестираних наравно. Број заражених је сигурно много већи од броја тестираних као и код сваког сезонског грипа. Дакле, смртност је у Америци сигурно није већа од 1%. Смртност у Немачкој је 0,5%, опет у односу на број тестираних…дакле, реално је мања. Насупрот овим подацима, смртност у Италији, према службеној статистици је 10%. У Шпанији је 7,3%. Свету се намеће италијанска статистика а скривају подаци о статистици Америке и Немачке. Додајмо овде Израел са 0,3%, или Аустрију са 0,7%, опет у односу на тестиране. Дакле, реалан проценат смртности је мањи.

Прочитајте још:  Русија неће напасти земље НАТО-а, ова идеја долази из Брисела



Ради поређења, по Батутовој статистици, од свињског грипа је 2010. за 18 недеља епидемије, у Србији умрло 84 људи. Најгоре су биле пета и седма недеља са по 10, односно 11 умрлих.

Јасно је да постоји реална опасност од вируса, али је такође јасно да се води медијски рат филовањем статистике. Италија је идеалан терен за овај посао, поготову Ломбардија која има 23% становника старијих од 65 година. Ломбардија и иначе има смртност од око 100,000 годишње, то јест око 300 дневно а у време сезонских грипова, смртност је осетно већа. Можете пронаћи извештаје италијанске цивилне заштите, као и Вишег института у којима се статистика умрлих од короне третира потпуно другачије. Једно су умрли ”од короне”, а друго су умрли ”са короном”.

Америка је до сада , због мера предузетих у борби против короне, изгубила милионе радних места, чиме је анулиран цео Трампов успех у претходних пет година. Не би требало да зачуди ако Ротшилдови медији буду инсистирали на отказивању америчких избора заказаних за новембар. Немам никакве инсајдерске информације, али знам да се овај медијско-биолошки рат може завршити само на 2 начина. Први је скидање Трампа и успостава апсолутног тоталитаризма у свету. Други је хапшење и ликвидација најбитних људи дубоке државе и њихових извођача радова: Холивуд, медији, службе…

Мислим да ноћашње обарање шиптарске владе на ”Косову”, које је извела Трампова администрација, сигурно није мотивисано проблемом такси које је ”Косово” увело Србији…У овом моменту, када је једина светска тема пандемија Короне, не верујем да владе падају због неких старих давно заборављених тема… Још мање верујем да би се Трамп, кога полако гурају ка литици/провалији, ноћас бавио Аљбином Куртијем да улог и разлог није много већи. Јер, т.з.в. ”Косово” је приватна држава, приватни посед Трампових непријатеља.

Прочитајте још:  Глобалисти – у потрази за утицајем на генетски код човечанства

Александар Шаргић



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Зашто је ово медијско-биолошки рат?

  1. Da li se broj smrtnosti računa od broja testiranih, NE, besmisleno je, već od broja pozitivnih na virus. U Srbiji je broj umrlih od raka kažu neki plaćeni epidemiolozi isti, te ispade da je OU dobar za imunitet, a kriju kao zmija noge da je najveći procenat smrtnosti obolelih od kancera na KiM pa u ostatku Srbije, na KiM 10x veći nego u ostatku sveta, posebno Evrope.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *