СРБИ СА ТАЈЛАНДА ПОРУЧИЛИ ВЛАСТИМА: На пут смо кренули јер сте нам рекли да је комарац опаснији од короне (ВИДЕО)

4

– Већина нас је дошла на Тајланд у тренутку кад су нам говорили да је комарац опаснији… – поручују Срби заробљени на Тајланду алудирајући на изјаву председника Александра Вучића. Њих преко 170 није успело да се врати у Србију јер су Вучић и премијер Ана Брнабић одлучили да затворе границе за наше држављане, а сада им у далекој земљи нестаје лекова и новца.

Они, у уживо програму Хелм Каста који се одржава сваке вечери од 21, објашњавају да путовања нису отказали јер је власт приказивала корону као неозбиљан вирус и да нису могли да знају шта ће се десити, а да сад њих оптужују да су били неодговорни.

Неки од њих поручују да су спремни сами да плате транспорт али да Србија прво мора да отвори границе и летове за стране држављане. Имао и оних који су остали без новца а повратне карте су им пропале када је Србија затворила границе. Да би могли са Тајланда да се пребаце у неку ближу земљу потребне су гаранције Србије да ће бити примљени назад али гаранција за сада нема.

Погледајте у каквој се ситуацији налазе:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Правда



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

4 утиска на “СРБИ СА ТАЈЛАНДА ПОРУЧИЛИ ВЛАСТИМА: На пут смо кренули јер сте нам рекли да је комарац опаснији од короне (ВИДЕО)

  1. Vama je neko rekao da je komarac opasniji od korone, po toj logici, da vam je isti taj rekao da skocite u bunar vi bi to ucinili bez dvoumljenja, da se nevaramo, da su vam bilo sta rekli, vi bi otisli tamo gde ste naumili, i zato sad, lepo platite karte , vratite se kuci, provedite potrebno vreme u izolaciji, i zivi nam i zdravi bili, nasi ste kakvi god da ste

    1. Thailand je takodje zatvorio granice, tako da ni oni ne mogu da se kako kazu “prebace u neku blizu zemlju”. Putovanja su planirali ranije, znalo se sta se zbiva u Kini, a sam virus je jos pocetkom februara bio tema broj 1 sirom sveta. Uvek je neko drugi kriv kad se situacija ne razvija u zelenom smeru. Srbija nije smela da pusti ovih 700 hilj. da udju u zemlju. Besplarno lecenje bi se trebalo odnositi za gradjane cije je prebivaliste u Srbiji, a ne preko “bare”.

      1. Viteze sa Voždovca, tebe ja ne bih pustio nigde, osim na Kosovo. Koga nije smela Srbija da pusti??? Takve kao ti, vas nije smela da pusti na internet. Ko se to leči besplatno iz inostranstva??? Imam prebivalište u EU i moje osiguranje pokriva troškove lečenja u Srbiji, koje fala bogu i ne trebam.
        Ajd sada, Vitezno se poklopi ušima i nepomiljaj taj nos sa Voždovca.

  2. @__________________pa I ovaj “zvaljo-zvalavi”je I upisan,usran……pa je nas.
    -ZA SADA DOKLE NEIZVESNO JE..!!!
    -I ON SAM NEZNA.!!!
    -NEMA KOGA DA PITA….NAZALOST,!!!
    -OSTA SAM,KI TRUO PANJ.!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *