Ванредно стање: Грађанима казне, полицајци играју турнир

2

У току ванредног стања и обавезе држања социјалне дистанце од две метра, будући полицајци из Центра за обуку у Сремској Kаменици данас су организивали турнир у одбојци.

Поред десетак играча на терену, на турниру се налазило и на десетине гледалаца, редом без заштитних маски и рукавица.

Утакмицу су, како се види на снимку, пратили и локални мештани Сремске Kаменице који су преко ограде навијали.



“Живим у близини и из дворишта сам чуо навијање. Спустио сам се до полицијске школе и затекао утакмицу. Схватам да је људима досадно и да покушавају да прекрате време, али не иде ми у главу да кажњаваш грађане који чекају у реду по апотекама и продавницама, а са друге стране дозволиш полицији да крши сва правила на које смо сви други законом обавезани у овом лудилу”, каже Ђорђе П. из Kаменице.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

У Центру за обуку јуче није било могуће добити коментар на ову сцену, као и да ли су у њеми учествовали искључиво њихови полазници.

“Цео објекат је ограђен и чуван, а цивилима није дозвољено да улазе унутра и у нормалним условима, а не у ванредном стању, тако да нема дилеме ко су учесници турнира”, каже наш саговорник.

Центар за основну полицијску обуку у Сремској Kаменици једина је установа за основну обуку полиције у Републици Србији. У њему се обучавају сви који су завршили средњу школу. Обука траје годину дана за које
време полазници и живе у објектима Центра.



Нова.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Ванредно стање: Грађанима казне, полицајци играју турнир

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *