„Иза затварња цркава стоје силе таме“ (видео)

5

Црква Св. Ћирила и Методија у Прилепу

Митрополит Морфски господин Неофит🌹 и овога пута ствари назива њиховим правим именом. Виче од бола, због затварања Светих Храмова и фобије коју сеју у наша срца корона вирусом, јер све то долази од демонских сила и њихових земаљских слугу, који желе да успоставе ткз. „Нови светски поредак“, желе да онемогуће наше учешће у Црквеном животу, да угуше и повреде нашу веру у Крст, у Свете иконе, у светитеље Божије, у Богородицу и у Благовести, у Свето Причешће, али и у Празник над Празницима и овај наш поздрав: Христос Васкрсе!!!

А све ово чине само како би Православнима отели Васкршњу радост!

Јер их то боли, боли их наша православна вера! Наш Господ- Исус Христос!

Послушајте благословеног митрополита Неофита у одломку који смо вам припремили, а који се односи управо на тај мрачни план, иза којег се види да долази „чип“ и глобално вакцинисање и „печат“, али и тријумфално рушење њиховог плана дуго жуђеним повратком Константинопоља, глобалним тријумфом светлости Православља- вољом Христовом и непрекидним заступништвом Непобедиве и Врховне Војвоткиње (Заштитнице Цариграда) Пресвете Богородице.♥️♥️♥️

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

  1. Narode srbije cuvajte se jedan apel na sve srbe pravoslavce hocu samo to davam kazem cuvatese crkve o svih popova koji prave precesce ili kako seto kaze koji daju srbima nesto da jedu svi iz jedne kasike cuvajtese nemojte ici tamo jer zarazice vas koronom virusa molim vas budite pametni u pravoj biliji stoji dadase svaki covek moze moliti svemogucem bogu ma bilo gde da se nalazi na dunavu nasavi na moravi na moru u schumi u pustinji bilo gde zato vam kazem poslednio put ostavite se crkve i molite se u svojoj kuci svemogucem bogu nasem stvoritelju ane isusu hristu jer onje sin svemoguceg boga koga je licno on sam stvotio atoje isam isus hrist rekao stoji u pravoj biblji zapisano daje isus hrist govorio svim njegovim ucenicima da on nije svemoguci bog nas stvoritelj nego njegov otac jee svemoguci Bog nas stvoritelj on muje davao moc kad je isus hrist samo jednom recuju izleci se kada je isus hrist vracao ljude zene i decu iz smrti u zivot samo jednom recju izadji lazare izadji marko ili pero ili djuro svemoguci Bog mu jedao tu moc da moze da uskrsne mrtve samo dabi ljudima dokazao daje uskrsnuce moguce aonje rekao slavite moga oca svemoguceg Boga nasega stvoritelja jer sve sto sam ucinio zasve vas i covecsnstvo sve sam ucinio uz pomoc moga oca svemoguceg Boga nasega stvoritelja on muje dao tu moc da moze pomoci svima i toje rekao svuda

  2. Zato vas opominjem nemojte zaboraviti moje reci molitese dakle svemogucem bogu u svojoj kuci nemojte vise ici u crkvama i ljubiti ruke popovima jer su oni mozda zarazeni i nemojte jesti odnjih bilo sta iz njihove halige kasike jer tako hajlig nije da vas ona leci to moze samo svemogici Bog nas stvoritelj niko vise pmoci osim svemoguceg Boga nas stvoritelj zato treba moliti svemoguceg Boga za oprostaj i moliti ga za dalji zivot nazemlji u zdravlju i srci i veselju zato vam kazem za moltvu nije vam potrebna crkvamoze covek gde god dase nalazi dase moli svemogucem bogu dali bio u schumi namoru ili u pustinji nema veze on se svugde moze moliti svemogucem Bogu nasem Stvoritelju gde god bio . Amen .

  3. Covece taj Bog kome se ti klanjas nije svemoguci Bog i stvoritelj vec neki strasljivko, neki bezlicni yogi iz sume. Osim toga tvoja nepismenost je tolika da odbija svakog normalanog coveka.

  4. Свако ко је ово подржао и одобрио наћи ће се на горем месту од овога који прави СРПСКОМ народу, Бог даје, али кад узме…..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *