Док се Вучић опет „не осећа добро“ Србија је препуштена на милост и немилост Ани Брнабић?!

фото: Фонет

Данас смо од министра финансија Синише Малог чули да нам се врховни вожд и месија не осећа добро али да ће се ипак у наредних 48 сати обратити јавности шта год то значило. Ово није први пут да се Александар Вучић не осећа добро. Јавности су добро познате његове вишедневне посете ВМА због како кажу срчаних проблема и повишеног крвног притиска од којег Вучић болује.

Ово је први пута да Вучићу није добро у време глобалне пандемије када се Србија налази у ванредном стању. Поставља се и то веома озбиљно питање Вучићеве способности да нормално и редовно обавља поверене му државничке дужности и више је него јасно да у време овакве глобалне кризе председник кога још знају да зову и врховним командантом не може и не сме себи да дозволи да узме пар дана одмора ето чисто да се мало врати себи. То и такво понашење ни у једној нормалној држави није дозвољено. Или су спреман и спосoбан да у свако доба дана и ноћи радиш поверене ти државне послове или се пакуј па брате мили на Златибор и тамо се лечи до миле воље.И док је врховни месија тако одлучио да направи малу паузицу од једно два дана док око њега како јављају режимски и окупациони медији падају мртви на све стране и док вирус Србију једе несмањеном брзином одговорност за тренутну ситуацију на земљи спала је на једно напредно политичко и стручно недоношче које је широј јавности познато као Ана Брнабић.

 

И док тако Вучић одмара два дана Брнабићка брине о комплетној систуацији у Србији у ванредном стању док нас са свих страна салећу глобални вируси. Добро бре, ја разумем да људи имају смисла за хумор али брате мили ово са Брнабићком је црњак да гори не може бити. Па она у оно нормално време не зна да састави две просто проширене реченице а да не налупета гомилу небулоза. Онима који је боље знају је добро познато да у време криза и стресних ситуација у којима се нађе бег тражи у флаши. И она таква каква је данас руководи Србијом, брине о њеној деци, војсци, етц.

Изгледа да нашу мучну Србију још само није јебо онај ко није хтео.

А ваљда ће и нама једног дана стићи уз дупета у главу.Милинко Милинчић, Србијаданас.нет

2 Коментара

 1. ZAO MI JE.ALI DOLAZI KRAJ…..CRNI ,
  POSLEDNJEG,RADIKALSKOG.UDBASKOG,KOPILANSKOG,SIPTARSKOG DIKTATORA…USRANOG I UPISANOG.
  OVAKVU BRUKU SRBIJA NEMOZE DA OPERE….NIKAD…!!!
  Sta bese sa“PUSKOM KREMENJACOM…Milana kockara od OPRM…brenovica…???
  CE.GI OPALI ILI JE BARUT MOKAR…!!@

 2. ZVALJO SIPTARSKI…..UBO DZEKU U BULJU.
  Sprema“USTASKU.SPERMUSU NA.LOMACU“.

  КАСНО КОПИЛАНУ СИ СЕ ДОЗВАО ПАМЕТИ.
  УТЕРАЛИ ТИ“СВИ КУРЧИНУ У ПРКНО.ШИПТАРСКО“…..САММММ…МАМММ…РОКНИ СЕ…СПАСИ СЕ….ОСТАЛИ ЛТЗАЧИ БЕЖАНИJА..
  .МАЛО ВИ ОСТАЛО…ПАНИКАААА.!@@

  ЛАЖУ ТЕ ДРАГА ЛАЖУ…..!@@
  „ДОШАО КРЧМАР ДА НАПЛАТИ РАЧУН.“““
  НАРОД СРПСКИ И ТЕРАЗИJE…….,!!!

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.