НИС поклања гориво „Ер Србији” за евакуацију грађана из иностранства

Нафтна индустрија Србије одлучила је да помогне херојске напоре нашег националног авио-превозника, чије летелице у Србију свакодневно допремају медицинску опрему и враћају српске држављане, и подржала „Ер Србију” са 270 тона авио-горива, саопштено је из НИС-а.

„Овим поклоном компанија и запослени НИС-а уједно желе да изразе захвалност запосленима српског националног авио-превозника који су се одмах ставили на располагање држави и грађанима Србије и несебично се ангажовали на виталним задацима за сузбијање корона вируса у нашој земљи”, наводи се у саопштењу.

Заједничком акцијом, НИС и „Ер Србија” дају пун допринос напорима Републике Србије да се сузбије епидемија вируса ковид 19 и да се омогући да помоћ што пре буде стављена на располагање нашим здравственим радницима и грађанима.

Свој допринос у подршци заједници активно пружа и Клуб волонтера НИС-а. „Чланови Клуба реализовали су бројне акције подршке грађанима, пре свега старијима, који су у условима епидемије најугроженија категорија становништва. Уз свакодневну помоћ старијим суграђанима, којима наше колеге купују и носе намирнице, чланови Клуба волонтера НИС-а такође су ангажовани и на изради заштитних маски, дезинфиковању јавних површина и другим пословима који доприносе сузбијању ширења вируса ковид 19”, саопштено је из НИС-а.Политика

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.