ЦРНА ГОРА У ШОКУ: Ево шта је Мило тражио да НАТО пошаље у Црну Гору (ВИДЕО)

Режим Мила Ђукановића одбио је помоћ Србије која је била спремна да донира респираторе Црној Гори, али је зато затражио помоћ НАТО у борби против пандемије. Марко Милачић, лидер Правде Црне Горе, објашњава да је списак захтева које је Ђуканобвићев режим упутио НАТО-у понижавајући за Црну Гору.

Поред респиратора Црна Гора моли НАТО да им пошаље 4 000 пешкира, кревете и простирске, папирне убрусе, алкохол за дезинфекцију и слично.

– То је признање капитулације једне на папиру суверен државе. Могу да разумем да траже помоћ у респираторима и неким компликованим апаратима, али да тражимо помоћ у пешкирама и простиркама то је стварно ван памету и то је најбољи показатељ у каквом је стању држава Црна Гора и њен здравствени систем – рекао је Милачић.

Милачић каже да је коришћењем мера уведених због пандемија Ђукановић појачава репресију над неистомишљеницима и медијима и у емисији наводи низ примера обрачуна са противницима режима.

Милачић подсећа да је Мило Ђукановић и пре пандемије био уздрман протестима, а да ће некон пандемије и последица које следе Ђукановић после 30 година изгубити власт.

Он сумња да су мере које се примењују у многим државама заиста неопходне и наводе примере низ стручњака који тврде да корона није толико опасна и да нема потребе заустављати целе државе и стављати у карантин милијарде људи на планети.Извор: Правда

1 Коментар

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.