Могуће је да ће у вакцине против COVID-19 убацивати идентификациони чип

0

(Фото: pixabay. com)

The New York Time је 30. марта објавио да је председник Трамп одустао од своје раније изјаве да би до 12. априла требало да буде завршено сузбијање COVID-19 и да ће се сви „вратити на посао“.

Уместо да то понови, рекао је да је потребно продужење до краја априла – а вероватно и до јуна.

Уследиле смернице његових саветника, посебно од др Ентони Фаучија, директора Националног института за алергије и заразне болест (NIAID) који је у оквиру Националног института за здравље (NIH).

Вирус COVID-19 је до сада проузроковао далеко мањи број инфекција и смрти него сезонски грип протеклих година.

СЗО 30. марта широм света извештава о 750.000 инфекција са 36.000 смртних исхода. У САД: око 161.000 случајева и 3.000 смрти.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ипак, алармирант Фаучи тврди да САД могу имати милиона случајева коронавируса и 100.000 до 200.000 смрти.

Случајно, то чини и Бил Гејтс, користећи прилично сличне податке.

Све са идејом да се вакцина гурне низ грло јавности.

НИАД и Фондација Бил и Мелинда Гејтс сарађују на развоја вакцине против COVID-19.

Кина је доказала да COVID-19 може бити под надзором прилично јефтино и уз строгу дисциплину и конвенционалне лекове. Исти лекови и мере се вековима користе за спречавање и лечење свих врста вирусних болести.

Прво, вакцина против COVID-19 или уопште коронавируса је вакцина против грипа. Вакцине не лече. Делотворност вакцина против грипа се обично процењује између 20% и 50%.

Вакцине су најважнији приход која доноси новац Биг Фарми.

Друго, постоји безброј лекова који су се показали веома успешним.




* Француски професор Дидије Раул (Didier Raoult), један од 5 најбољих светских стручњака за заразне болести, предложио је употребу хидроксихлорокина (хлорокин или плакенил), добро познатог, једноставног и јефтиног лека, такође коришћеног у борби против маларије, који је показао ефикасност против претходних коронавируса као што је САРС.

Прочитајте још:  Руше се објекти Шинаватре на острву Свети Никола

Средином фебруара 2020, клиничка испитивања на његовом институту и ​​у Кини већ су потврдила да лек може да смањи удар вируса и донесе спектакуларно побољшање.

Кинески научници извели су своја прва испитивања на више од 100 пацијената и објавили да ће Кинеска национална здравствена комисија препоручити хлорокин у својим новим смерницама за лечење COVID-19.

* Кина и Куба сарађују на употреби Interferon Alpha 2B, високо ефикасног антивирусног лека развијеног на Куби пре 39 година, али мало познатог у свету, јер су САД наметнуле ембарго на било шта са Кубе.

Интерферон се показао врло ефикасним и у борби против COVID-19 и сада се у Кини производи у фабрици која је заједничка инвестиција две земље.

* Постоји и куркумин – стари природни индијански/ајурведски лек, у капсулама Ц90. То је анти-инфламаторно, антиоксидативно једињење које се успешно користи у лечењу рака, заразних болести и, да, коронавируса.

* Други једноставни, али ефикасни лекови укључују употребу великих доза витамина Ц, као и витамина Д3, или уопште употребу микронутријената неопходних за борбу против инфекција, укључујући витамине А, Б, Ц, Д и Е.

* Лек који су хиљадама година користили стари Кинези, Римљани и Египћани су производи од колоидног сребра. Долазе у облицима које треба давати у облику течности на уста, убризгавати или наносити на кожу. Производи колоидног сребра јачају имунолошки систем, боре се против бактерија и вируса, а користе се за лечење рака, ХИВ /АИДС, херпеса, очних тегоба, простатитиса – и COVID-19.

* Једноставан и јефтин лек, који се користи у комбинацији са другима, је Mentholatum, направљен на бази ментола.Користи се за уобичајене симптоме грипа и прехладе.

Прочитајте још:  Другог таласа неће бити: Француски доктор о најавама новог ширења короне

Утрљан у нос и око њега, делује као дезинфицијенс и спречава микробе – а и вирус короне – да уђу у респираторни систем.

* Северна Италија и Њу Орлеанс извештавају да је необично велики број пацијената морао да буде хоспитализован у јединицама интензивне неге (ИЦУ) и да их ставе на респиратор, али да код неких пацијента то не остаје без реакције јер прелази у респираторну инсуфицијенцију. Пријављена смртност је око 40%.

То стање се назива `акутни респираторни дистрес синдром`, АРДС. То значи да су плућа испуњена течношћу.

За овај опис епизода АРДС др Раул и други медицински експерти препоручују пацијентима зараженим COVID-19 да „спавају седећи“ док се не излече. Ово помаже да се течност слива из плућа.




Познато је да овај метод успешно делује откад је први пут документован током епидемије шпанског грипа 1918. године.

* Коначно, кинески истраживачи у сарадњи са кубанским и руским научницима развијају вакцину која би ускоро могла бити спремна за тестирање. Вакцина се неће односити само на један низ коронавируса, већ на основни коронавирусни РНА геном (РНА = рибонуклеинска киселина), и примењиваће се као превенција против нових мутација коронавируса.

За разлику од Запада, где је мотив искључиво профит, кинеско-кубанско-руска вакцина би била доступна целом свету по ниској цени.

Ови алтернативни лекови можда се не могу наћи на интернету који је под контролом Биг Фарма.

Интернет референце, ако их има, могу бити против њихове употребе. У најбољем случају ће вам рећи да се ови производи или методе нису показали ефикасним, а у најгорем случају – да могу бити штетни.

Не вјерујте у то!

Ниједан од ових производа или метода није штетан. Запамтите: неки од њих су коришћени као природни лекови хиљадама година.

Запамтите такође: Кина се успешно суочила са COVID-19, користећи неке од ових релативно једноставних и јефтиних лекова.

Прочитајте још:  Медицинско особље да не прима вакцину Астразенеке због мање делотворности

Мало је лекара свесно ових практичних, једноставних и јефтиних лекова.

Медији, под притиском фармацеутских гиганата и одговарајућих државних агенција, траже да се цензуришу такве корисне информације. То убија људе.

Бил Гејтс је можда био међу онима који су саветовали Трампу да датум повратка на посао продужи барем до краја априла или и до јуна.




То остаје да се види. Гејтс је веома-веома моћан.

Он је у минули уторак признао да ће самоизолација бити „катастрофална“ за економију, али да „нема средњег пута“. Предложио је обуставу свега од шест до 10 недеља.

Фондација Бил и Мелинда Гејтс припрема акцију масовне вакцинације која би требало да буде покренута у након окончања пандемије.

Удружење за вакцинацију укључујући и Коалицију за иновације у спремности за епидемију (ЦЕПИ), полуневладину организацију којој NIH/ NIAID дају да врши надзор над програмом вакцинације, подржао је Гејтс.

ГАВИ, Глобална алијанса за вакцине и имунизацију – такође је креација Била Гејтса, а подржавају је СЗО, Светска банка и УНИЦЕФ, плус мноштво фармацеутских партнера.

Бил Гејтс такође предлаже да путници у пасошу морају имати потврду о вакцинацији пре уласка у авион или уласка у неку земљу.

Реализацију програма, укључујући сродни глобални програм за електронски идентитет, који би се евентуално уводио помоћу нано-чипова који би могли бити уграђени у саму вакцину, надгледала би мало позната агенција Агенда ИД2020, која је такође иницијатива фондације Била и Мелинде Гејтс.

(Петер Кениг, економиста и геополитички аналитичар. Стручњак за водене ресурсе и животну средину. Преко 30 година радио је са Светском банком и Светском здравственом организацијом широм света. Предаје на универзитетима у САД, Европи и Јужној Америци).



Извор: fakti.org

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *