Веселиновић: Вучићу, затвори Задругу и Фарму, уместо што затвараш пољопривреднике

3
Јанко Веселиновић

Председник Покрета за преокрет и један од оснивача Савеза за Србију (СзС) Јанко Веселиновић изјавио је да је ‘ван памети’ да се због епидемије ратари онемогућавају да раде на њиви, где немају никакве контакте са другим људима, док се истовремено омогућавају снимања емисија с аграрним називима попут Задруге и Фарме.

Веселиновић је данас, реагујући због хапшења младог пољопривредника у Силбашу код Бачке Паланке, саопштио да се “ни један режим, ни један диктатор” није до сада сетио да онемогућава пољопривреднике да обављају пролећне радове.

“Многи пољопривредници током дана, још увек, раде на пословима у граду и немају могућност ван полицијског часа да обраде своје њиве”, рекао је Веселиновић и додао да нема никаквог објашњења због чега се према њима и “свима другима који нас хране”, власт понаша као према криминалцима.

“У име Покрета за преокрет, али пре свега у име здравог разума, позивам власт да не користи ванредно стање за репресију због које се згрожава цивилизовани свет и због које Србија опет личи на Србију из 90-тих године прошлог века. Александре Вучићу, затвори Задругу и Фарму уместо што затвараш пољопривреднике”, навео је у писаној изјави Веселиновић.

Он је позвао министра пољопривреде Бранислава Недимовића да поведе бригу о пољопривредницима, који, како је рекао, тренутно купују најскупље гориво на свету, а иза угла их чека полиција, “као дилере наркотика”.

Такође, Веселиновић је подсетио да је затварањем пијаца онемогућено да пољопривредници продају своје производе и упитао да ли је ванредно стање уједно и коначно уништавање српског сељака.

(Бета.рс)

3 Коментара

  1. Takoje neka seta jebacka zadruga jednom vec zatvori zauvek i neka zeljko se jebe salepom brenom i sasom popovicem i micemo gledati jer njih troje drze tu jebacku farmu ineka se jednom zauvek zatvori i te ljude tu gamad pozatvarati oduzeti im svu imovinu i sve ichlepo nakod 20 godina isterati napolje nasred ulice bez ijednoga jedinog zenta jer to su zasluzili jer oni bi samo sov da prave eto im sada sance za sov a sve te muskarce i zene koje setamo jebali podhitno u onu schumu dase tamo izoluju nijedna osoba nesme u kucni pritvor sve njih treba pod kontrolom drzati dane begaju i bilo bi mozda boljeb na sajmu ich pozatvarati i to sa civsrima reda i mira sa policijom pod naredbom koji pokusa begati odmah puzati slobodno pobiti tu gamad pizda im materina oni imaju razne vuruse nesamo koronu zato ich treba drzati pod kontrolom najmanje 4 nedelje

  2. Njemu odgovara i cilj mu je da srpsku ekonomiju i privredu baci na kolena, naravno da će ih zatvarati kad su samo još oni ostali koji mogu koliko toliko da pomognu izlasku iz ekonomske krize posle ove gungule oko Koronavirusa, za koji je on sam kriv takođe, jer nije preduzeo adekvatne preventivne mere. Svesno sve radi da nas baci na kolena iz samo njemu znanog razloga, koji ne želim da nagađam i komentarišem

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.