Јелена Ђоковић се бави учењем Рудолфа Штајнера

3

Јелена Ђоковић

Супруга најбољег тенисера света Новака Ђоковића, Јелена, објаснила је данас зашто је поделила видео на Инстаграму, који јој је та друштвена мрежа обрисала.

Јелени је обрисан пост у коме је објавила видео извесног америчког лекара који је ширење коронавируса приписао експанзији 5Г мреже.

“Толико видеа кружи данима, различите теорије о узроцима короне, методама лечења, превенције… ево га један који сам добила пре неки дан. Kо има времена нек погледа. Баш ме занима шта мислите. Пишите”, написала је Јелена, пре него што јој је пост уклоњен.

Она се данас огласила и саопштила да је видео поделила само из једног разлога – у њему се помињу постулати учења Рудолфа Стајнера, који је, како наводи, за њену сферу интересовања и посла релевантан и отуда је и њено занимање за овај видео било веће у односу на море других садржаја које добија.

“Наиме, Стајнерове школе и вртићи се налазе у 76 земаља света (Wалдорф школе) и већ неко време се сусрећем са њиховим радом и изучавам курикулум. Стајнерова филозофија и рад на биодинамичкој агрикултури су ме подстакли на додатно уцење, цему сам се посветила последњих месеци”, изјавила је супруга српског тенисера. “Дакле, има ми смисла, не тврдим да је тачно или није, али сам свакако заинтересована да учим и информишем се о томе”, истиче Јелена.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



“Било ми је занимљиво, јер је пуно људи реаговало, из реакција се такође види да људи нису ни одгледали видео – али ја се трудим да поделим оно сто ми је занимљиво јер можда у том ланцу реакција се створи несто вредно”.

Прочитајте још:  Хрскава споља, а сочна изнутра: Kремаста посластица са издашним филом и ваздушастим тестом (ВИДЕО)

Отворена сам, спремна да чујем и да сам погрешила или да нешто није тачно што сам помислила да јесте и немам проблем са тим, напомиње она и додаје:

“Нисам срећна што се било коме скида видео јер мислим да то није добро и волела бих да у јавном говору генерално чујемо мало више аргумената, јер би нам тада свима неке ствари биле јасније”, закључила је Јелена Ђоковић.



Танјуг

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “Јелена Ђоковић се бави учењем Рудолфа Штајнера

    1. ANTROPOSOFIA, iliti LJUDSKA mudrost. Protiv njega su se digli Rimokatolička i protestantske crkve, a naročito Nacionalsocijalistička Radničk Partija Nemačke i njen Fuehrer Adolf H.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *