Шта значи кинеска глобалистичка држава Великог брата која се увелико уводи у Србији?

1
србија кина

србија кина

Многи не разумеју шта значи кинеска глобалистичка држава Великог брата која се увелико уводи у Србији. Да појасним у најкраћем:
1. Апсолутни надзор камерама (чак и термалним)

2. Централизовани дигитални систем који бележи све ваше активности на основу којих добијате аутоматске оцене. Идентично као школски електро дневници који су нашој деци уведени ове године. Оцене за грађане послужиле би за процену грађанске подобности на основу којих се одређује степен ваших грађанских и људских права, имаш ли право на посао, путовање, количина хране..

3. Нисте власник својих органа, нити можете одлучивати о одређеним медицинским поступцима који се врше над вашим телом. Све наравно “зарад општег добра и да не бисте угрозили здравље других”. Ови закони већ су донети…(органи, вакцине..)



4. Држава (Велики Брат) може било када укинути Устав и законе и укинути било које грађанско право и слободу. Наравно, опет “опште добро”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ово чему присуствујемо у протеклих месец дана није никаква генерална проба. Ово је ТО. БАШ ТО. Зато влада апсолутни консензус Н1 глобалиста и квази патриота који се куну у брата Сија и Кину.

Зашто Кина и глобализам? Кинески културни модел, по својој суштини, надилази чак и најмрачније планове глобалиста. Тамо људски живот и слобода појединца немају никакву тежину: не постоје као категорије!

Сушта супротност смо ми Срби. Какви год да смо данас, ми смо заправо рођени на идеји слободе и племенске директне демократије. Доживљавам ово као најегзистенцијалнију духовну и материјалну борбу у свом животу.

Ако изгубим, надам се да ћу наћи месташце и парченце мира у држави српског Великог жупана Лукашенка.

Прочитајте још:  Русофил Дачић: Србија je спремна да заједно са САД ради на диверзификацији снабдевања енергентима - јер то је у нашем најбољем интересу

Александар Шаргић



Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Шта значи кинеска глобалистичка држава Великог брата која се увелико уводи у Србији?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *