Шта значи кинеска глобалистичка држава Великог брата која се увелико уводи у Србији?

1

Многи не разумеју шта значи кинеска глобалистичка држава Великог брата која се увелико уводи у Србији. Да појасним у најкраћем:
1. Апсолутни надзор камерама (чак и термалним)

2. Централизовани дигитални систем који бележи све ваше активности на основу којих добијате аутоматске оцене. Идентично као школски електро дневници који су нашој деци уведени ове године. Оцене за грађане послужиле би за процену грађанске подобности на основу којих се одређује степен ваших грађанских и људских права, имаш ли право на посао, путовање, количина хране..

3. Нисте власник својих органа, нити можете одлучивати о одређеним медицинским поступцима који се врше над вашим телом. Све наравно „зарад општег добра и да не бисте угрозили здравље других“. Ови закони већ су донети…(органи, вакцине..)4. Држава (Велики Брат) може било када укинути Устав и законе и укинути било које грађанско право и слободу. Наравно, опет „опште добро“.

Ово чему присуствујемо у протеклих месец дана није никаква генерална проба. Ово је ТО. БАШ ТО. Зато влада апсолутни консензус Н1 глобалиста и квази патриота који се куну у брата Сија и Кину.

Зашто Кина и глобализам? Кинески културни модел, по својој суштини, надилази чак и најмрачније планове глобалиста. Тамо људски живот и слобода појединца немају никакву тежину: не постоје као категорије!

Сушта супротност смо ми Срби. Какви год да смо данас, ми смо заправо рођени на идеји слободе и племенске директне демократије. Доживљавам ово као најегзистенцијалнију духовну и материјалну борбу у свом животу.

Ако изгубим, надам се да ћу наћи месташце и парченце мира у држави српског Великог жупана Лукашенка.

Александар ШаргићВасељенска

1 Коментар

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.